Απέφυγε τα χειρότερα ο Ίρβινγκ, παραμένει άγνωστο το πότε επιστρέφει

Κάιρι Ίρβινγκ

Απέφυγε τα χειρότερα ο Ίρβινγκ, παραμένει άγνωστο το πότε επιστρέφει

Χρήστος Τσάλτας 08:38 - 10.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:17 - 10.12.2023

Ο Κάιρι Ίρβινγκ τραυματίστηκε στο πόδι, στην αναμέτρηση των Ντάλας Μάβερικς με τους Τορόντο Ράπτορς, με τις πρώτες εξετάσεις να δείχνουν πως έχει αποφύγει τη σοβαρή ζημιά, την ίδια ώρα όμως που δεν έχει τεθεί κάποιο χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του στα παρκέ.

Ο Κάιρι Ίρβινγκ στάθηκε άτυχος κατά τη διάρκεια του αγώνα των Ντάλας Μάβερικς κόντρα στους Τορόντο Ράπτορς. Ο Uncle Drew σε μια προσπάθειά του για λέι απ είδε τον συμπαίκτη του, Ντουάιτ Πάουελ, να πατάει στο πόδι του και να φεύγει από το παιχνίδι με έντονο πόνο. Σε μια στιγμή που πάγωσε άπαντες εντός των τειχών.

Με την επιστροφή των Μαβς στη βάση τους ο Ίρβινγκ προχώρησε σε μια σειρά εξετάσεων για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος. Τα πρώτα αποτελέσματα έφεραν χαμόγελα στην ομάδα του Τέξας, διότι έχει αποφύγει την σοβαρή ζημιά στο πόδι, την ίδια στιγμή που έχει χτυπήσει στη φτέρνα.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να προχωρήσει σε νέο κύκλο εξετάσεων που θα ξεκαθαρίσουν πλήρως το τοπίο και θα έχει εικόνα και ο Τζέισον Κιντ για το πότε μπορεί να υπολογίζει ξανά τον χαρισματικό πλέι μέικερ

Μέχρι τότε ο Ίρβινγκ παραμένει στα pits, συνεχίζοντας με θεραπευτική αγωγή, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως δεν υπάρχει κάποιο προκαθορισμένο χρονοδιάγραμμα επιστροφής, το οποίο θα ξεκαθαρίσει μετά το νέο κύκλο εξετάσεων που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες.