Ο Ντόντσιτς έγινε πατέρας, έπαιξε για την μικρή Γαβριέλα και δήλωσε πως «είμαι ευτυχισμένος, αλλά μου λείπει ύπνος»

Ο Ντόντσιτς έγινε πατέρας, έπαιξε για την μικρή Γαβριέλα και δήλωσε πως «είμαι ευτυχισμένος, αλλά μου λείπει ύπνος»

Γιώργος Γαβριλάκης 11:59 - 03.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:00 - 03.12.2023

Οι Ντάλας Μάβερικς έχασαν από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ παρά το επικό triple double του Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά την γέννηση του πρώτου του παιδιού. Αποκάλυψε τα έντονα συναισθήματά του μετά τον... ερχομό της Γαβριέλας, την οποία τίμησε γράφοντας το όνομά της στο λευκό των παπουτσιών του.

Την τελευταία μέρα του Φεβρουαρίου που για το 2024 κρατάει για 28 μέρες και του χρόνου θα είναι δίσεκτο, ο Λούκα Ντόντσιτς θα γίνει 25 ετών. Είναι ήδη σούπερ σταρ του ΝΒΑ και τις τελευταίες μέρες είναι και πατέρας. Την πρώτη μέρα του Δεκέμβρη, η αγαπημένη του σύντροφος, Αναμαρία Γκολτές, με την οποία αντάλλαξαν... αιώνια πίστη τον περασμένο Ιούλιο, έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί της φαμίλιας. Την μικρή Γαβριέλα. 

Το όνομα της ήταν γραμμένο στα παπούτσια του Σλοβένου σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς και μπορεί η παρουσία της πλέον να τον κάνει πανευτυχή, αλλά δεν του έφερε αγωνιστική τύχη. Ο ίδιος έκανε τα πάντα για να συνοδεύσει το πρώτο του ματς ως πατέρας με νίκη, έκανε ένα εντυπωσιακό triple double (το 59ο της καριέρας του), αλλά οι Καουμπόηδες έχασαν από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.  

Μετά τον αγώνα πάντως, ο Ντόντσιτς επικεντρώθηκε στο νέο του ρόλο στη ζωή και όχι στον κλασσικό του στο παρκέ. «Η 1η Δεκέμβρη ήταν η πιο χαρούμενη μέρα της ζωής μου», είπε για τους ευνόητους λόγους, αλλά η πατρότητα (και μητρότητα πρώτα απ' όλα) παραδοσιακά προϋποθέτει πέραν από ευθύνες και άστατο ύπνο. Παρά τη χαρά του λοιπόν, ο Luka Magic παραδέχθηκε πως «τις τελευταίες μέρες κοιμάμαι 4-5 ώρες το πολύ». 

Ο Αντετοκούνμπο έβαλε ενυδατικό χειλιών και αποκάλυψε τι θα κάνει τα χρήματα αν οι Μπακς κατακτήσουν το Κύπελλο στο Λας Βέγκας (vid)
NBA

11:07 - 03.12.2023

Ο Αντετοκούνμπο έβαλε ενυδατικό χειλιών και αποκάλυψε τι θα κάνει τα χρήματα αν οι Μπακς κατακτήσουν το Κύπελλο στο Λας Βέγκας (vid)

Αφού πρώτα έβαλε κρέμα στα χείλια του που είχαν «σκάσει» από το κρύο στο Μιλγουόκι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εστιάζει στον προημιτελικό των Μπακς του in-season tournament κόντρα στους Νικς και μάλιστα ενημέρωσε τι πρόκειται να κάνει τα 500.000 που θα εισπράξει αν τα Ελάφια κατακτήσουν το Κύπελλο στο Final Four του Λας Βέγκας...

Μάλιστα αποκάλυψε πως «πριν το ματς είπα στον κόουτς (Τζέισον Κιντ) πως είμαι ξεθεωμένος. Ένοιωθα σαν να ήμουν 35 χρονών σήμερα και σκέφτηκα να μην παίξω και πάλι». Λίγο μετά όμως, ήθελε να παίξει για την νεογέννητη κόρη του και «είπα στον Τζέισον "είμαι έτοιμος, μπαίνω"».