Ο Αντετοκούνμπο έβαλε ενυδατικό χειλιών και αποκάλυψε τι θα κάνει τα χρήματα αν οι Μπακς κατακτήσουν το Κύπελλο στο Λας Βέγκας (vid)

Ο Αντετοκούνμπο έβαλε ενυδατικό χειλιών και αποκάλυψε τι θα κάνει τα χρήματα αν οι Μπακς κατακτήσουν το Κύπελλο στο Λας Βέγκας (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:07 - 03.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:20 - 03.12.2023

Αφού πρώτα έβαλε κρέμα στα χείλια του που είχαν «σκάσει» από το κρύο στο Μιλγουόκι, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εστιάζει στον προημιτελικό των Μπακς του in-season tournament κόντρα στους Νικς και μάλιστα ενημέρωσε τι πρόκειται να κάνει τα 500.000 που θα εισπράξει αν τα Ελάφια κατακτήσουν το Κύπελλο στο Final Four του Λας Βέγκας...

H επόμενη αγωνιστική υποχρέωση των Μιλγουόκι Μπακς, μετά τη νίκη τους επί των Ατλάντα Χοκς που ήρθε με το triple double του Γιάννη Αντετοκούνμπο, είναι προγραμματισμένη για τα ξημερώματα της Τετάρτης (6/12). 

Τότε που θα φιλοξενήσουν τους Νιου Γιορκ Νικς στο knock out παιχνίδι των προημιτελικών του in-season tournament. Μιας παράλληλης διοργάνωσης ο νικητής της οποίας θα «αποκαλυφθεί» μέσα από το Final Four που θα διεξαχθεί στο Λας Βέγκας το τριήμερο 7 με 9 Δεκεμβρίου

Όποιος κατακτήσει το Κύπελλο, πέραν από τη δεδομένη χαρά της νίκης, θα εισπράξει και χρήματα. Συγκεκριμένα, κάθε παίκτης της τροπαιούχου ομάδας θα πάρει από 500.000 δολάρια και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκάλυψε τι θα κάνει τα λεφτά αν τα Ελάφια βρεθούν στην κορυφή. 

«Θα τα παίξω όλα στη ρουλέτα. Στο 34 κόκκινο για να τα πολλαπλασιάσω», είπε και η επιλογή του νούμερο έχει να κάνει με αυτό που φοράει και στη φανέλα των Μπακς. 

Βέβαια, παρά την αποκάλυψή του για τους στόχους του στην πόλη της ασταμάτητης νυχτερινής διασκέδασης και των καζίνο επανέλαβε το motto της πόλης: «Όχι γίνεται στο Βέγκας, μένει στο Βέγκας», που ισχύει γι' αυτά που δεν μπορούν να... ειπωθούν, αλλά όπως πρόσθεσε «δεν ξέρω, ίσως μείνω στο Βέγκας αν κερδίσουμε το τρόπαιο στο In-Season Tournament. Παίρνουμε και λεφτά αν κερδίσουμε ε; Θα παίξουμε λίγο Black Jack; Θα πάω στη ρουλέτα και θα ποντάρω στο μαύρο για να διπλασιάσω τα λεφτά μου. Ή όχι! Στο 34 κόκκινο». 

Greek Freak, Luka Magic & Joker: Έκαναν και οι τρεις triple double, αλλά μόνο ο Γιάννης νίκησε (vids)
NBA

09:40 - 03.12.2023

Greek Freak, Luka Magic & Joker: Έκαναν και οι τρεις triple double, αλλά μόνο ο Γιάννης νίκησε (vids)

Ο Λούκα Ντόντσιτς έγραψε ιστορία σε προσωπικό επίπεδο με την επίδοσή του (36 π., 15 ρ.,18 ασ.), αλλά οι Μάβερικς έχασαν από τους Θάντερ, ενώ ο Νίκολα Γιόκιτς ήταν ασταμάτητος (36 π., 13 ρ., 14 ασ.), αλλά οι Νάγκετς ηττήθηκαν στο Σακραμέντο. Μόνο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε triple double (32-11-10) και ταυτόχρονα οδήγησε την ομάδα του στην επιτυχία!

Για να συμβεί αυτό όμως, θα πρέπει πρώτα να κατακτηθούν τρεις νίκες και η αρχή της πορείας φέρνει αντιπάλους τους Νικς, αλλά φέρνει και ενθουσιασμό. Όπως κατέληξε ο Αντετοκούνμπο «είμαι ενθουσιασμένος. Ελπίζω να κερδίσουμε το παιχνίδι με τη Νέα Υόρκη και να πάμε στο Βέγκας ώστε να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Γενικά αυτή η νέα διοργάνωση έχει δημιουργήσει μεγάλο ενδιαφέρον. Θα το δείτε και στο Final Four».