Ο Ντόντσιτς αποκάλυψε γιατί ο Κρις Νταν εκνευρίστηκε μαζί του - «Τον είχα... κλωτσήσει στον πισινό» (vids)

Ο Ντόντσιτς αποκάλυψε γιατί ο Κρις Νταν εκνευρίστηκε μαζί του - «Τον είχα... κλωτσήσει στον πισινό» (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 16:14 - 07.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:16 - 07.12.2023

Τη μέρα που έκανε ένα ιστορικό triple double, καθώς στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού το είχε... καταγράψει ήδη, ο Κρις Νταν των Τζαζ τσακώθηκε μαζί του γιατί όπως ο Λούκα Ντόντσιτς δήλωσε -με τον τρόπο του- ότι ο αντίπαλός του εκνευρίστηκε επειδή τον είχε διαλύσει πάνω στο παρκέ...

Στο πρώτο παιχνίδι μετά την γέννηση της κόρης του ο Λούκα Ντόντσιτς έκανε το 59ο triple double της καριέρας του και έφθασε στη σχετική λίστα με τους κορυφαίους όλων των εποχών τον Λάρι Μπερντ. Στο αμέσως επόμενο ο Σλοβένος σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακός. 

Είχε και πάλι μία «τριπλή» επίδοση με 40 πόντους, 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ, ξεπέρασε τον θρύλο των Μπόστον Σέλτικς, ενώ από τη στιγμή που στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού είχε ήδη διψήφιο αριθμό πόντων σε τρεις στατιστικές κατηγορίες έγινε ο έκτος παίκτης στην ιστορία που πρόλαβε να κάνει κάτι τέτοιο μέχρι το ημίχρονο του αγώνα. 

Μάλιστα, κανείς από τους πέντε που το είχαν καταφέρει στο παρελθόν (Ντομάντας Σαμπόνις, Νίκολα Γιόκιτς, Ράσελ Ουέστμπρουκ. Τζέισον Κιντ, Κέβιν Τζόνσον) δεν είχε καταφέρει να βάλει πάνω από 25 πόντους στο πρώτο μέρος. 

Ο Ντόντσιτς είχε 29 μέχρι την ανάπαυλα του ματς κόντρα στους Γιούτα Τζαζ, ενώ λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου δέχθηκε τεχνική ποινή. Δευτερόλεπτα πριν παραλίγο να έρθει στα χέρια με τον Κρις Νταν και δεν ήταν μακριά μία γενική σύρραξη πάνω στο παρκέ. 

Ο πεντάλογος του Αντετοκούνμπο για μια ευτυχισμένη ζωή - Οι συμβουλές που έδωσε τη μέρα των γενεθλίων του
NBA

12:09 - 07.12.2023

Ο πεντάλογος του Αντετοκούνμπο για μια ευτυχισμένη ζωή - Οι συμβουλές που έδωσε τη μέρα των γενεθλίων του

Στις 6 του Δεκέμβρη έγινε 29 ετών και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει την πορεία του με τον ενθουσιασμό ενός μικρού παιδιού και με την ωριμότητα ενός ανθρώπου που πλησιάζει τα πρώτα... «άντα». Έτσι αποφάσισε να μοιραστεί τους πέντε «κανόνες» του για μία χαρούμενη και ευτυχισμένη ζωή.

Ο Σλοβένος όμως, άρχισε να γελάει, γεγονός που εκνεύρισε ακόμα περισσότερο τον γκαρντ της Γιούτα, που όπως εξήγησε και στους διαιτητές ο Luka Magic μάλλον «εκνευρίστηκε επειδή τον έχω... κλοτσήσει στον πισινό», εννοώντας πως τον έχει διαλύσει με το παιχνίδι του.