O Στέφεν Κάρι έστειλε για... ύπνο τους Μπλέιζερς - Το σουτ και η χειρονομία του (vid)

O Στέφεν Κάρι έστειλε για... ύπνο τους Μπλέιζερς - Το σουτ και η χειρονομία του (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:59 - 07.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:00 - 07.12.2023

Η χαρακτηριστική κίνηση του Στέφεν Κάρι με την κίνηση που συμβολίζει ότι οι αντίπαλοι πρέπει να πάνε για ύπνο γιατί το αποτέλεσμα έχει πλέον κριθεί, ήρθε αμέσως μετά το εύστοχο τρίποντό του 9'' πριν από το τέλος που έκρινε την αναμέτρηση των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Σε μία αγωνιστική μέρα που κυριάρχησε σε ατομικό επίπεδο ο Τζόελ Εμπίντ και «μάγεψε» ο Λούκα Ντόντσιτς με το επικό του triple double στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης των Μάβερικς με τους Τζαζ, ο Στέφεν Κάρι δημιούργησε κατάλληλες συνθήκες... ύπνου στους αντιπάλους τους. Αυτός αποφάσισε πότε έπρεπε να πάνε στο κρεβάτι τους και τους έδειξε ακριβώς τι στιγμή που «έπρεπε» να το κάνουν. 

Ο σούπερ σταρ των Ουόριορς, τέσσερις φορές πρωταθλητής με την ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ (2015, 2017, 2018, 2022) και ο άνθρωπος που θεωρείται χωρίς την παραμικρή αμφιβολία ο κορυφαίος σουτέρ όλων των εποχών, τις περισσότερες φορές που βάζει ένα κρίσιμο καλάθι -εδώ και χρόνια- ακολουθεί μία διαδικασία που πλέον ανήκει στο επίπεδο της τελετουργίες. Ενώνει τα δυο του χέρια και τα βάζει στο πλάι του κεφαλιού του, αναπαριστώντας μία θέση ύπνου που έχουν συνήθως τα μικρά ή τα μεγάλα παιδιά! 

Οι Κλίπερς βρήκαν μέθοδο και νίκησαν τους Νάγκετς - Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Τίμπεργουλβς (vids)
NBA

09:15 - 07.12.2023

Οι Κλίπερς βρήκαν μέθοδο και νίκησαν τους Νάγκετς - Συνεχίζουν ακάθεκτοι οι Τίμπεργουλβς (vids)

Η τριάδα των Πολ Τζορτζ, Τζέιμς Χάρντεν και Κουάι Λέοναρντ λειτούργησε άψογα και οι Κλίπερς νίκησαν τους πρωταθλητές Ντένβερ Νάγκετς στο Λ.Α. - Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς παραμένουν το Νο 1 ολόκληρης της λίγκας, σπουδαίες νίκες για Καβαλίερς, Νετς και Χιτ.

Αυτό έκανε αμέσως μετά το εύστοχο τρίποντο, 9'' πριν το τέλος που έκανε το σκορ 108-104 υπέρ των Ουόριορς και σε βάρος των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς που έκαναν μία σπουδαία προσπάθεια, αλλά ο Κάρι δεν τους άφησε να την ολοκληρώσουν! 

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης και όλη τη δράση της Πέμπτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!