Πρώτος MVP στην ιστορία του In-Season Tournament του ΝΒΑ ο ΛεΜπρόν Τζέιμς!

ΛεΜπρόν Τζέιμς

Πρώτος MVP στην ιστορία του In-Season Tournament του ΝΒΑ ο ΛεΜπρόν Τζέιμς!

Χρήστος Τσάλτας 07:45 - 10.12.2023 / Ανανεώθηκε: 07:46 - 10.12.2023

Ακόμα μια σπουδαία διάκριση στην μεγάλη καριέρα του ΛεΜπρόν Τζέιμς, καθώς ο «Βασιλιάς» αναδείχθηκε ο πρώτος MVP στην ιστορία του In-Season Tournament, μετά την κατάκτηση του τίτλου από τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Είναι ο «Βασιλιάς» του ΝΒΑ για έναν λόγο, για μια αιτία. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν θεωρείται τυχαία ένας από τους πιο επιδραστικούς αθλητές της εποχής μας, καθώς η παρουσία του καθορίζει τις ισορροπίες ακόμα και τώρα, στην 21η σεζόν της μεγάλης καριέρας του.

Αυτό επιβεβαιώθηκε και στο νεοσύστατο In-Season Tournament του ΝΒΑ, στο Λας Βέγκας. Εκεί όπου οι Λέικερς κατάφεραν να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου, έπειτα από τη νίκη τους με 123-109, απέναντι στους Ιντιάνα Πέισερς. Σε ένα παιχνίδι στο οποίο επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί που είχαν εξ αρχής, χάρη στη συνέπεια που παρουσίασαν στην πορεία τους μέχρι το τέλος του δρόμου.

Για τον ΛεΜπρόν βέβαια, το τουρνουά αυτό έχει κι άλλη σημασία. Διότι πέραν της επιτυχίας με τους Λέικερς, φρόντισε να προσθέσει ακόμα μια ατομική διάκρισης στις εκατοντάδες που έχει στην καριέρα του, όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό γιατί αναδείχθηκε MVP του πρώτου στα χρονικά In-Season Tournament του ΝΒΑ.

Ο Τζέιμς ήταν καθοριστικός και παρά το γεγονός πως δεν έπιασε επίδοση ανάλογη του συμπαίκτη του, Άντονι Ντέιβις, που μέτρησε 41 πόντους και 20 ριμπάουντ, φρόντισε να κάνει τη δουλειά. Διότι κόντρα στους Πέισερς μέτρησε 24 πόντους, 11 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 10/21 σουτ, συμβάλλοντας με την -επιβλητική- παρουσία του σε ακόμα μια επιτυχία της ομάδας του τη φετινή σεζόν.