Ο Άντονι Ντέιβις το παραδέχτηκε: «Δεν είναι το In-Season Tournament ο βασικός μας στόχος» (vid)

Άντονι Ντέιβις

Ο Άντονι Ντέιβις το παραδέχτηκε: «Δεν είναι το In-Season Tournament ο βασικός μας στόχος» (vid)

Χρήστος Τσάλτας 08:01 - 10.12.2023

Οι Λος Άντζελες Λέικερς έγραψαν ιστορία, καθώς έγιναν η πρώτη ομάδα στα χρονικά που κατακτά το In-Season Tournament του ΝΒΑ, αλλά την ίδια ώρα ο Άντονι Ντέιβις δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι ο βασικός στόχος παραμένει άλλος.

Το πρώτο In-Season Tournament στην ιστορία του ΝΒΑ πέρασε στα χέρια των Λος Άντζελες Λέικερς. Η ομάδα του Ντάρβιν Χαμ επικράτησε των Ιντιάνα Πέισερς στον τελικό του Λας Βέγκας και έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία της λίγκας που κατέκτησε το νεοσύστατο τρόπαιο, προσθέτοντας ακόμα μια σπουδαία στιγμή στην ιστορία της.

Για τους παίκτες των «λιμνανθρώπων» όμως ο τίτλος αυτός δεν ήταν η προτεραιότητα. Κάτι που δεν δίστασε να παραδεχτεί ο Άντονι Ντέιβις, με το πέρας της αναμέτρησης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο νο.1 στόχος για τους Λέικερς είναι να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα στο τέλος της σεζόν.

«Είμαστε οι πρώτοι που το καταφέρνουμε, είμαστε οι πρώτοι που κερδίζουμε το In-Season Tournament. Ξέρουμε ότι δεν είναι ο βασικός στόχος μας, αλλά συνεχίζουμε να κάνουμε βήματα στη σωστή κατεύθυνση», ήταν τα λόγια του AD, που έκανε ένα επιβλητικό παιχνίδι, δείχνοντας πως όταν βρίσκεται σε καλή κατάσταση πολύ δύσκολα μπορεί να τον σταματήσει οποιοσδήποτε αντίπαλος.

Το κοντέρ για τον άλλοτε φόργουορντ/σέντερ των Νιου Όρλινς Πέλικανς έγραψε 41 πόντους, 20 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 4 τάπες και 16/24 σουτ, διαλύοντας κάθε αμυντικό πλάνο της ομάδας του Ρικ Καρλάιλ, που δεν μπορούσε να τον σταματήσει όσο βρισκόταν στο παρκέ. Κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι Λέικερς, με τον Χαμ να δίνει πολλές φορές την μπάλα στα δικά του χέρια για να εκτελέσει και να κάνει τη διαφορά στην επίθεση για την ομάδα του.