To Κονέκτικατ του Ρούμογλου έκλεισε θέση για το Sweet 16 του NCAA

To Κονέκτικατ του Ρούμογλου έκλεισε θέση για το Sweet 16 του NCAA

Χρήστος Τσάλτας 13:53 - 25.03.2024

Καμία διάθεση για περιπέτειες δεν είχε το Κονέκτικατ, του Απόστολου Ρούμογλου, το οποίο επικράτησε του Νορθουέστερν με 75-58 και προκρίθηκε στο Sweet 16 της March Madness.

Ακόμα μια νίκη, ακόμα μια πρόκριση για το Κονέκτικατ, που φέτος θέλει να επαναλάβει ό,τι και την περασμένη σεζόν, να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου και να εδραιώσει την κυριαρχία του στο κολεγιακό μπάσκετ.

Οι Huskies αντιμετώπισαν το Νορθουέστερν, στη φάση των 32 του The Tournament του NCAA και χωρίς να κινδυνεύσουν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη, παίρνοντας το εισιτήριο για το Sweet 16.

Με το αποτέλεσμα αυτό πλέον απέχουν 2 βήματα από την συμμετοχή τους σε ακόμα ένα Final 4, το οποίο εφόσον έρθει θα είναι το δεύτερο διαδοχικό.

Ο Τρίστεν Νιούτον έκανε εξαιρετική εμφάνιση με 20 πόντους και 10 ασίστ, την ώρα που ο Ντόνοβαν Κλίνγκαν ήταν ασταμάτητος κοντά στο καλάθι με 14 πόντους και 14 ριμπάουντ, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική σεζόν την οποία διανύει. Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Καμ Σπένσερ, που μέτρησε 11 πόντους και 4 ασίστ.

Ο Απόστολος Ρούμογλου ήρθε από τον πάγκο και αγωνίστηκε στο φινάλε του αγώνα, καταγράφοντας ακόμα μια συμμετοχή με τους Huskies τη φετινή σεζόν.

Επόμενος αντίπαλος για το Κονέκτικατ θα είναι το Σαν Ντιέγκο Στέιτ, στο remake του περσινού τελικού του NCAA, με το παιχνίδι να διεξάγεται ξημερώματα Παρασκευής στην Βοστώνη.