Σοκ στους Νικς: Τέλος η σεζόν για τον Τζούλιους Ραντλ

Τζούλιους Ραντλ

i

@Photo by Jim McIsaac/Getty Images

Σοκ στους Νικς: Τέλος η σεζόν για τον Τζούλιους Ραντλ

Χρήστος Τσάλτας 17:54 - 04.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:13 - 04.04.2024

Ο Τζούλιους Ραντλ έκανε προσπάθεια να επιστρέψει στη δράση, όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό, με τον χαρισματικό φόργουορντ να μένει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν, καθώς θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Οι Νιου Γιορκ Νικς ετοιμάζονται για την post season του ΝΒΑ και έχουν θέσει ψηλά τον πήχη για ακόμα μια σεζόν. Τα προβλήματα τραυματισμών όμως δεν αφήνουν σε ηρεμία τον Τον Θίμποντο και την ομάδα του.

Η απουσία του Τζούλιους Ραντλ αποτελούσε «πονοκέφαλο» για τον Thibs εδώ και αρκετές εβδομάδες, καθώς ο απόφοιτος του Κεντάκι παρέμενε στα πιτς με πρόβλημα τραυματισμού στον δεξιό ώμο.

Ο Ραντλ έκανε προσπάθεια να επιστρέψει στη δράση, έβγαλε μεγάλη διάθεση για να είναι ετοιμοπόλεμος για το φινάλε της σεζόν, όμως οι πόνοι δεν υποχώρησαν. Και για το λόγο αυτό αποφασίστηκε να περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου. Από τη στιγμή ου δεν υπήρξε βελτίωση στο διάστημα αποκατάστασης, το ιατρικό σταφ των Νικς έκρινε σκόπιμο να πάρει πιο... δραστικά μέτρα, «θυσιάζοντας» τη φετινή σεζόν.

Με την εξέλιξη αυτή η σεζόν του έμπειρου άσου έφτασε στο τέλος της, καθώς μετά την επέμβαση θα μπει σε διαδικασία αποκατάστασης, για να είναι έτοιμος για τη σεζόν 2024-25, χωρίς να αντιμετωπίζει περαιτέρω προβλήματα στον ήδη πληγωμένο του ώμο.

Από τις 27 Ιανουαρίου, όταν και έμεινε εκτός δράσης, ο Ραντλ έκανε μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει σε αγωνιστικό ρυθμό. Οι άνθρωποι των Νικς, όμως, που παρακολουθούσαν καθημερινά την κατάστασή του έκριναν σκόπιμο να μην γίνει παραπάνω προσπάθεια, αλλά να περάσει ο εκ των ηγετών της ομάδας της Νέας Υόρκης την πόρτα του χειρουργείου.

Ο Ραντλ έκανε ό,τι ήταν δυνατό για να αποφύγει τη χειρουργική επέμβαση και να επιστρέψει στα πλέι οφ, αλλά η διαδικασία έγινε όλο και πιο αναπόφευκτη μετά από πρόσφατες επισκέψεις σε δύο ειδικούς που προειδοποίησαν για περαιτέρω τραυματισμό και πιθανή μόνιμη ζημιά στον ώμο, αν επέστρεφε στο παιχνίδι πριν από τη χειρουργική επέμβαση.

Οι Νιου Γιορκ Νικς βρίσκονται στην πέμπτη θέση της Ανατολής, με ρεκόρ 44-31, μία νίκη κάτω από την 4η θέση στην οποία βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι Ορλάντο Μάτζικ, που μετρούν ρεκόρ 45-31.

Sportal Euroleague Show με Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Πέμπτης