Ουεμπανιαμά: Η εμφάνιση καριέρας κόντρα στους Νικς του στοίχισε... 25.000 δολάρια!

Βίκτορ Ουεμπανιαμά

i

@BleacherReport

Ουεμπανιαμά: Η εμφάνιση καριέρας κόντρα στους Νικς του στοίχισε... 25.000 δολάρια!

Νίκος Καλαμπάκας 10:19 - 02.04.2024

Ο Βίκτορ Ουεμπανιαμά φόρτωσε τους Νικς με 40 πόντους όμως ο τραπεζικός του λογαριασμός άδειασε κατά 25.000 δολάρια!

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς διέλυσαν στις 30/3 τους Νικς, ο Βίκτορ Ουεμπανιάμα πρόσθεσε μια ακόμα μεγάλη εμφάνιση στο ενεργητικό του, όμως ο Γάλλος σέντερ δεν μπορεί να χαρεί το επίτευγμά του όσο θα ήθελε, αφού το NBA τον τιμώρησε.

Ο ανερχόμενος αστέρας των Σπερς είχε διαλύσει όλα τα κοντέρ στην αναμέτρηση, όμως με τη λήξη του αγώνα έκανε ένα μεγάλο λάθος και θα το πληρώσει ακριβά.

Συγκεκριμένα, ο άσσος του Σαν Αντόνιο κλήθηκε να πληρώσει το ποσό των 25.000 δολαρίων επειδή μετά τη λήξη του ματς πέταξε την μπάλα στις κερκίδες.

Το 130-126 ενθουσίασε το νεαρό καλαθοσφαιριστή που δεν μπόρεσε να σκεφτεί ότι μια βραδιά κατά την οποία κυριάρχησε απόλυτα στο παρκέ σημειώνοντας 40 πόντους και μαζεύοντας 20 ριμπάουντ, θα μείνει στην ιστορία ως αυτή που τιμωρήθηκε!

Η λίγκα του επέβαλε πρόστιμο 25.000 ευρώ επειδή μετά το τέλος του αγώνα πέταξε στην κερκίδα την μπάλα. Και αυτό επειδή θεώρησε ότι ο Γάλλος το έκανε προκειμένου να μην την πάρει ο Τζέιλεν Μπράνσον των Νικς, που παρότι η ομάδα του ηττήθηκε, ο ίδιος είχε σημειώσει 61 πόντους, ξεπερνώντας τις επιδόσεις του Γάλλου σέντερ.

Το σίγουρο είναι ότι με τις εμφανίσεις του αυτές, ο Ουμπανιαμά ετοιμάζεται να γράψει τη δική του ιστορία στον κόσμο του ΝΒΑ και να αφήσει κι αυτός το στίγμα του στη λίγκα.

Οι κανόνες ωστόσο είναι κανόνες κι όποιος τους παραβεί, πληρώνει. Αυτό θα κάνει και ο σέντερ από τη Γαλλία...