Βαθιά ανάσα στο Μιλγουόκι: Ο αχίλλειος τένοντας του Αντετοκούνμπο είναι μια χαρά - Θα επιστρέψει στα Playoffs

Βαθιά ανάσα στο Μιλγουόκι: Ο αχίλλειος τένοντας του Αντετοκούνμπο είναι μια χαρά - Θα επιστρέψει στα Playoffs

Γιώργος Γαβριλάκης 14:56 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:07 - 10.04.2024

Οι πρώτες πληροφορίες για τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο αναφέρουν πως ο αχίλλειος τένοντας δεν έχει πρόβλημα, πως θα χρειαστεί τουλάχιστον 1-2 εβδομάδες για να επανέλθει στους Μπακς, οπότε θα προετοιμαστεί για να είναι έτοιμος στα Playoffs.

H νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Μπόστον Σέλτικς δεν είχε κανένα νόημα και κανένα ενδιαφέρον. Διότι, τα πάντα επιστράφηκαν γύρω από την υγεία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και όχι γύρω από την (ομολογουμένως εντυπωσιακή) παρουσία του Πάτρικ Μπέβερλι.

Ο Greek Freak κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου ένοιωσε έναν έντονο πόνο στο ύψος της γάμπας και ξαφνικά έπεσε στο παρκέ. Στη συνέχεια αποχώρησε κουτσαίνοντας και ο φόβος που δημιουργήθηκε μονομιάς ήταν η περίπτωση ο αχίλλειο τένοντας του να απέκτησε πρόβλημα.

Μέχρι να βγουν τα αναλυτικά αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων που υποβλήθηκε, δεν θα ξεκαθαρίσει πλήρως το μέγεθος του τραυματισμού, αλλά όπως η πρώτη ενημέρωση αναφέρει -και έρχεται από τον Σαμς Χαράνια του The Athletic- o τένοντας του Αντετοκούνμπο είναι μία χαρά.

Αυτό είναι ένα πολύ ευχάριστο νέο, βέβαια, το διάστημα της αποθεραπείας του ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί πλήρως. Προς το παρόν οι ενδείξεις εξηγούν πως τουλάχιστον για 1-2 εβδομάδες δεν θα είναι στη διάθεση της ομάδας του, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πρόκειται να αγωνιστεί ξανά στην κανονική διάρκεια της σεζόν.

Οι Μπακς έχουν μόλις τρία παιχνίδια στο πρόγραμμά τους και ουσιαστικά ευελπιστούν πως ο Αντετοκούνμπο θα είναι έτοιμος για την πρώτη σειρά των Playoffs της Ανατολής. Σε αυτά τα τρία ματς πάντως, θα κριθεί το τελικό πλασάρισμα των Ελαφιών στην post season. Αυτή τη στιγμή το σύνολο που αγωνιστικά διαχειρίζεται ο κόουτς Ντοκ Ρίβερς, έχει ρεκόρ 48-31 και βρίσκεται στην δεύτερη θέση της Ανατολής. Η απειλή των Νιου Γιορκ Νικς (47-32), αλλά και των Ορλάντο Μάτζικ (46-33) είναι υπαρκτή!