Όταν ο Ταβάρες κατέβασε τον Καμπάτσο από τη στεφάνι
i

Ταβάρες και Καμπάτσο σε παλιότερη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό / © Intime

Όταν ο Ταβάρες κατέβασε τον Καμπάτσο από τη στεφάνι

Sportal newsroom 16:07 - 18.12.2022

Ο Φακούντο Καμπάτσο προβάρει τα «ερυθρόλευκα» για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα και ο πρώην συμπαίκτης του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Έντι Ταβάρες θυμήθηκε μια ιστορία μαζί του...

Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν τον Φακούντο Καμπάτσο να επιστρέψει στην Ευρώπη, ο Ερυθρός Αστέρας του έκανε πρόταση, η Ρεάλ δεν την... μάτσαρε και έτσι ο Αργεντινός παικταράς βρίσκεται ήδη στο Βελιγράδι προκειμένου να ρυθμίσει τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του και να ανακοινωθεί. 

«Ο Ερυθρός Αστέρας δεν είναι ούτε κοντά, ούτε μακριά από τον Καμπάτσο»
EUROLEAGUE

17:36 - 17.12.2022

«Ο Ερυθρός Αστέρας δεν είναι ούτε κοντά, ούτε μακριά από τον Καμπάτσο»

Ο πρόεδρος της ομάδας του Βελιγραδίου, Νεμπόισα Κόβιτς ενημερώνει πως «δεν έχει τελειώσει ακόμα» η μεταγραφή του Φακούντο Καμπάτσο και θεωρεί πως από την ισπανία προκύπτουν φήμες κυρίως γιατί τσαντίστηκαν που ο Αργεντίνος δεν θα πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μια μεταγραφή που ανεβάζει ακόμα περισσότερο επίπεδο την ομάδα του Βελιγραδίου, που φέτος έχει αποκτήσει πολλούς αξιόλογους παίκτες όπως οι Βιλντόζα, Χασάν Μάρτιν και Νεμάνια Νέντοβιτς. 

Η παρέα των σταρ θα μεγαλώσει με την έλευση του Καμπάτσο, κάτι που έκανε «μπαμ» στην Ευρώπη, αφού πρόκειται για σπουδαία προσθήκη. 

Τον πρώην συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης θυμήθηκε ο Έντι Ταβάρες. Ο θηριώδης ψηλός της «βασίλισσας» είχε μια ιστορία να πει για το νέο πόιντ γκαρντ των Σέρβων: «Θα θυμάμαι για πάντα όταν προσπάθησε να κόψει το διχτάκι. Έμεινε στη στεφάνη και με φώναξε να τον βοηθήσω να κατέβει», είπε σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα basketnews.com.