«Ο Ερυθρός Αστέρας δεν είναι ούτε κοντά, ούτε μακριά από τον Καμπάτσο»
i

Νεμπόισα Κόβιτς / © KK Crvena Zvezda

«Ο Ερυθρός Αστέρας δεν είναι ούτε κοντά, ούτε μακριά από τον Καμπάτσο»

Γιώργος Γαβριλάκης 17:36 - 17.12.2022 / Ανανεώθηκε: 18:40 - 17.12.2022

Ο πρόεδρος της ομάδας του Βελιγραδίου, Νεμπόισα Κόβιτς ενημερώνει πως «δεν έχει τελειώσει ακόμα» η μεταγραφή του Φακούντο Καμπάτσο και θεωρεί πως από την ισπανία προκύπτουν φήμες κυρίως γιατί τσαντίστηκαν που ο Αργεντίνος δεν θα πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην πραγματικότητα ο Ερυθρός Αστέρας έχει επιβεβαιώσει εδώ και μέρες την πρόταση που έχει γίνει για την απόκτηση του Φακούντο Καμπάτσο. 

Ο Αργεντίνος γκαρντ, δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τέως παίκτης των Ντάλας Μάβερικς, δύσκολα θα αρνηθεί την πρόταση των «ερυθρολεύκων», αλλά η μεταγραφή «ακόμα δεν έχει τελειώσει. Δεν είμαστε μακριά, ούτε κοντά» δηλώνει αινιγματικά ο πρόεδρος της ομάδας, Νεμπόισα Tσόβιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο σέρβικο «Sputnik»

Ξεκαθάρισε πως «δουλεύουμε πάνω σε αυτή την μεταγραφή και αν την ολοκληρώσουμε θα σας ενημερώσουμε όλους», δείχνοντας μία απορία για τον τρόπο και τις φήμες που ακολουθούν την ιστορία. «Η Marca είναι ένα μέσο που έχει ιδιαίτερη σχέση με τη Ρεάλ Μαδρίτης και προφανώς τους πείραξε που η ομάδα τους δεν θα αποκτήσει τον Καμπάτσο. Ίσως γι’ αυτό είπαν πως θα συμφωνήσει με εμάς και μάλιστα περιέγραψαν συμβόλαια ύψους 6-7 εκατομμυρίων δολαρίων. Δεν ξέρω από ποια φαντασία προκύπτουν αυτά τα νούμερα…». 

Όλη η Ευρώπη πάντως, περιμένει την οριστικοποίηση της συμφωνίας του Καμπάτσο με τον Ερυθρό Αστέρα και ο Τσόβιτς επιμένει πως «δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα».

Tags: