Τσους Ματέο: «Προφανώς και θέλω τον Καμπάτσο στη Ρεάλ»
i

Φακούντο Καμπάτσο / © Intime

Τσους Ματέο: «Προφανώς και θέλω τον Καμπάτσο στη Ρεάλ»

Γιώργος Γαβριλάκης 13:58 - 05.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:05 - 05.12.2022

Ο Ισπανός τεχνικός της Βασίλισσας είναι ξεκάθαρος για την επιθυμία του, αλλά η διοίκηση θα αποφασίσει την ενδεχόμενη επένδυση στο πρόσωπο του Αργεντίνου.

Ο Φακούντο Καμπάτσο εδώ και μία εβδομάδα είναι ελεύθερος. Από τη στιγμή που τον «έκοψαν» οι Ντάλας Μάβερικς από το ρόστερ τους η επιστροφή του στην Ευρώπη θεωρείται δεδομένη και οι φήμες μέχρι να υπογράψει στη νέα του ομάδα δεν πρόκειται να κοπάσουν. 

Η Μιλάνο διέψευσε προ ημερών τα δημοσιεύματα που ενημέρωσαν πως θα υπογράψει μαζί της συμβόλαιο και μάλιστα διάρκειας τριών ετών. Μάλιστα η ομάδα του Αρμάνι ενημέρωσε πως «δεν τον διεκδικούμε καν», προς απογοήτευση του Ετόρε Μεσίνα που βλέπει το σύνολό του να υποφέρει αγωνιστικά. 

Μετά από αυτή την εξέλιξη πάντως η Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία ο 31χρονος Αργεντίνος έχει κατακτήσει δύο φορές την Euroleague, αποκτά -θεωρητικά- προβάδισμα. 

Ο Καμπάτσο θα αλλάξει τα δεδομένα της Euroleague
EUROLEAGUE

14:27 - 29.11.2022

Ο Καμπάτσο θα αλλάξει τα δεδομένα της Euroleague

Ο Αργεντίνος εγκαταλείπει το ΝΒΑ, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ευρώπη και η επιλογή ομάδας θα επαναπροσδιορίσει τη διοργάνωση. Η Μαδρίτη, το Μιλάνο και η Μπολόνια είναι οι πιο πιθανές πόλεις που θα τον προσελκύσουν.

Βέβαια, ο ατζέντης του Καμπάτσο, Κλαούντιο Βιλανουέβα, αμφιβάλλει για το αν οι Ισπανοί κατ’ αρχάς βάλουν το… χέρι στην τσέπη και επιπλέον αν υπάρχει θέση και ρόλος για τον πελάτη του. 

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσους Ματέο ξεκαθάρισε το δεύτερο μέρος των αμφιβολιών του Βιλανουέβα. «Φυσικά και θα ήθελα στη Ρεάλ τον Καμπάτσο», είπε ο κόουτς σε σχετική ερώτηση λίγο μετά τη νίκη της ομάδας απέναντι στη Βαλένθια για το εγχώριο πρωτάθλημα. 

«Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και πολύ αγαπητός στη Μαδρίτη», πρόσθεσε, αλλά «αυτές τις αποφάσεις τις παίρνει η διοίκηση, οπότε το μόνο που έχω να πω είναι πως εύχομαι το καλύτερο για τον “Φάκου” και ελπίζω να καταλήξει σε εμάς»