Marca: «Δεν χαλάει η μεταγραφή του Καμπάτσο στον Ερυθρό Αστέρα»
i

Φακούντο Καμπάτσο / © Intime

Marca: «Δεν χαλάει η μεταγραφή του Καμπάτσο στον Ερυθρό Αστέρα»

Γιώργος Γαβριλάκης 14:01 - 16.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:07 - 16.12.2022

Λίγο μετά τα ισπανικά δημοσιεύματα περί εμπλοκής του Ολυμπιακού στην υπόθεση του Φακούντο Καμπάτσο, η Marca έρχεται για να επιμείνει πως ο Αργεντίνος θα φορέσει τα «ερυθρόλευκα», αλλά της ομάδας του Βελιγραδίου. Όχι του Πειραιά!

Το γραφείο τύπου του Ερυθρού Αστέρα έχει συντάξει εδώ και τουλάχιστον τρεις μέρες την ανακοίνωση απόκτησης του Φακούντο Καμπάτσο. 

Απλώς περιμένει την τελική έγκριση από τη διοίκηση για να πατήσει το «send» και να στείλει το e-mail, να πατήσει το «post» και να μοιραστεί την είδηση στα social media. 

Αυτή είναι η πραγματικότητα και προκύπτει από την πολύ καλή οικονομική προσφορά που του έχει γίνει: 1,8 εκατομμύρια μέχρι το τέλος της σεζόν και option ανανέωσης για την επόμενη σεζόν με απολαβές 2,5 εκατομμύρια ευρώ. 

Η ισπανική «Marca» λίγες ώρες μετά την φήμη, που προέκυψε από το Encestando.es, περί εμπλοκής του Ολυμπιακού και μάλιστα με επίσημη πρόταση στον Αργεντίνο γκαρντ, ξεκαθαρίζει την κατάσταση: 

Ο Ερυθρός Αστέρας δεν αισθάνεται άβολα, δεν έχει αγχωθεί καν. Η οικονομική προσφορά του είναι από αυτές που δεν μπορεί κανένας να αρνηθεί και επίσης η επιλογή στα χέρια του παίκτη για επέκταση της συνεργασίας ή αποδέσμευσής του το καλοκαίρι ίσως να είναι το μυστικό. 

Ο Καμπάτσο, ο οποίος προέρχεται από μία πολύ υποτονική παρουσία στο ΝΒΑ με τους Ντένβερ Νάγκετς αρχικά και με τους Ντάλας Μάβερικς προσφάτως, θέλει να επιστρέψει στην Euroleague και από τη στιγμή που η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε σκοπό (εξ αρχής) να πληρώσει ακριβά την επάνοδο του στη Γηραιά Ήπειρο, όλοι οι διεκδικητές είχαν μία ευκαιρία παραπάνω. 

Οι Σέρβοι ακόμα και τώρα θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία με τον Καμπάτσο. Ο Λούκα Βιλντόζα, που βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στο Βελιγράδι και τον περιμένει με αγωνία, τόση που χθες ανέβασε στο instagram μία φωτογραφία (προϊόν photoshop) που δείχνει τον ίδιο και τον Καμπάτσο, δίπλα δίπλα, με τις «ερυθρόλευκες» φανέλες του Αστέρα. Η «Μarca» τώρα επιβεβαιώνει τη σιγουριά της ομάδας του Βελιγραδίου και όλοι περιμένουν απλώς την οριστική συμφωνία. Το deadline που αρχικα είχε δώσει ο Καμπάτσο για να απαντήσει έχει εκπνεύσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει (απαραίτητα) ότι τελικά θα αλλάξουν τα δεδομένα…