Αρνείται η Αρμάνι Μιλάνο τη συμφωνία με τον Καμπάτσο!
i

Φακούντο Καμπάτσο / © Intime

Αρνείται η Αρμάνι Μιλάνο τη συμφωνία με τον Καμπάτσο!

Γιώργος Γαβριλάκης 22:37 - 02.12.2022 / Ανανεώθηκε: 22:49 - 02.12.2022

Ο ατζέντης του Αργεντίνου γκαρντ, Κλαούντιο Βιλανουέβα, είπε πως «περιμένουμε προσφορές από την Ευρώπη», αμέσως προέκυψε φήμη συμφωνίας με τη Μιλάνο, την οποία αρνείται η ομάδα του Αρμάνι.

Από τη μέρα που τον «έκοψε» το Ντάλας, ο Φακούντο Καμπάτσο, θεωρήθηκε δεδομένο ότι θα αφήσει πίσω του το ΝΒΑ και θα επιστρέψει στην Ευρώπη.

Πριν αρχίσουν να χτυπάνε τα τηλέφωνα κι ενώ έχουν ξεσπάσει οι φήμες, ο ατζέντης του 31χρονου Αργεντίνου, Κλαούντιο Βιλανουέβα, ξεκαθάρισε σε ιστότοπο της πατρίδας του («contra uno web») πως «αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές τότε θα πρέπει να δούμε ότι το κεφάλαιο ΝΒΑ έχει ολοκληρωθεί. Ο "Φάκου" αναμένεται να επιστρέψει στην Ευρώπη».

Ο Καμπάτσο θα αλλάξει τα δεδομένα της Euroleague
EUROLEAGUE

14:27 - 29.11.2022

Ο Καμπάτσο θα αλλάξει τα δεδομένα της Euroleague

Ο Αργεντίνος εγκαταλείπει το ΝΒΑ, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ευρώπη και η επιλογή ομάδας θα επαναπροσδιορίσει τη διοργάνωση. Η Μαδρίτη, το Μιλάνο και η Μπολόνια είναι οι πιο πιθανές πόλεις που θα τον προσελκύσουν.

Και πάνω που εξέφρασε την απόφαση του πελάτη του να επιστρέψει στη Γηραιά Ήπειρο και δήλωσε πως «όλοι θεωρούν πως η Ρεάλ Μαδρίτης αυτομάτως θα εμπλακεί», σημείωσε πως η «Βασίλισσα» έχει μία ομάδα «με γεμάτο ρόστερ και μοιρασμένους ρόλους»

Κάπως έτσι εμφανίστηκε η Αρμάνι Μιλάνο, που υποφέρει αγωνιστικά εδώ και καιρό (λόγω τραυματισμών) και θεωρητικά θα μπορούσε να εμπλακεί. Από την Ιταλία πάντως δεν προέκυψαν απλώς φήμες, ούτε δημιουργήθηκε απλώς κλίμα. Μίλησαν ακόμα και για συμφωνία για συμβόλαιο τριών ετών! 
 

Η ίδια η ομάδα ενημέρωσε πως «παρακολουθεί την υπόθεση, αλλά δεν έχει κινηθεί σε καμία περίπτωση για την απόκτηση του Αργεντίνου». Συγκεκριμένα εκπρόσωπος της ομάδας ανέφερε στο basketnews ότι «δεν τον διεκδικούμε» και ο κόουτς της ομάδας Ετόρε Μεσίνα ελπίζει να μην είναι αλήθεια...