Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε πρόταση στον Καμπάτσο!

Ο Ερυθρός Αστέρας έκανε πρόταση στον Καμπάτσο!

Γιώργος Γαβριλάκης 12:03 - 06.12.2022 / Ανανεώθηκε: 12:09 - 06.12.2022

Σύμφωνα με σέρβικα δημοσιεύματα η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν θέλει απλως τον Αργεντίνο, του έχει καταθέσει ήδη επίσημη πρόταση

Από τη στιγμή που ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς πάτησε το πόδι του στο Βελιγράδι ο Ερυθρός Αστέρας έχει αναπλάσσει όλα του τα κύτταρα. Δεν είναι μόνο οι τέσσερις διαδοχικές νίκες στην Ευρωλίγκα, είναι η γενικότερη απόφαση της ομάδας να γίνει… καλύτερη. Πολύ καλύτερη, αν αναλογιστούμε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προσεγγίσει τον Φακούντο Καμπάτσο, ο οποίος έχει αφήσει πίσω του το ΝΒΑ και ψάχνει ομάδα στην Ευρώπη. 

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Αρμάνι Μιλάνο ήταν οι πρώτοι σύλλογοι που εμφανίστηκαν ως βασικοί διεκδικητές του Αργεντίνου. Οι Ισπανοί φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη, ενώ οι Ιταλοί αν και έχουν όλα τα προσόντα και τις ανάγκες για να τον αποκτήσουν διέψευσαν μέχρι και το ενδιαφέρον τους γι’ αυτό. 

Και ξαφνικά εμφανίστηκε ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα της Sportski Žurnal έχει ήδη καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον Αργεντίνο με σκοπό να κάνει το μεγάλο βήμα και να ανεβάσει τον πήχη (και) στην Euroleague. Σε αυτή την προσπάθεια συμμετέχει και ο γκαρντ της ομάδας Λούκα Βιλντόζα, συμπατριώτης και πολύ καλός φίλος του Καμπάτσο.