Ο Ουεμπανιάμα έγραψε ιστορία στο ΝΒΑ

Βίκτορ Ουεμπανιαμά

i

@Photo by Ethan Miller/Getty Images

Ο Ουεμπανιάμα έγραψε ιστορία στο ΝΒΑ

Γιάννης Πάλλας 22:20 - 18.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:20 - 18.03.2024

Ο Βίκτορ Ουεμπανιάμα σπάει όλα τα κοντέρ στο ΝΒΑ

Από την πρώτη κιόλας χρονιά στο ΝΒΑ το παιδί-θαύμα, ο Βίκτορ Ουεμπανιάμα, γράφει ιστορία. Μαζί με τον «ναύαρχο» Ντέιβιντ Ρόμπινσον είναι οι μοναδικοί ρούκι στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη που έχουν 30+ πόντους, 15+ ριμπάουντ, 5+ ασίστ και 5+ μπλοκ σ’ ένα παιχνίδι.

Ο Βίκτορ Ουεμπανιάμα συνέβαλλε τα μέγιστα στην επικράτηση της ομάδας του Σαν Αντόνιο στη νίκη της στην παράταση επί των Μπρούκλιν Νετς.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ τελείωσε τον αγώνα με 33 πόντους (14/26 σουτ), 15 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 7 κοψίματα σε 36 λεπτά συμμετοχής. Μάλιστα, ο ίδιος έχει πετύχει ήδη σε πέντε αγώνες τουλάχιστον 20 πόντους, 10 ριμπάουντ, πέντε μπλοκ και πέντε ασίστ.

Με την συγκεκριμένη επίδοση στο παιχνίδι με τους Νετς επανέλαβε το κατόρθωμα του Ντέιβιντ Ρόμπινσον και πλέον είναι οι μοναδικοί ρούκι στο ΝΒΑ που έχουν 30+ πόντους, 15+ ριμπάουντ, 5+ ασίστ και 5+ μπλοκ σ’ ένα παιχνίδι.

Η προσαρμογή και η επίδραση του Βίκτορ Ουεμπανιάμα στο παιχνίδι των Σαν Αντόνιο Σπερς είναι κάτι μοναδικό, που επιβεβαιώνει το ασύλληπτο ταλέντο και την ποιότητα του.

Κάθε μήνα που περνά οι αριθμοί του παρουσιάζουν γεωμετρική πρόοδο και ολοένα και περισσότεροι είναι οι άνθρωποι του μπάσκετ που πιστεύουν ότι θα αποτελέσει το σημείο αναφοράς ακόμη και για αλλαγή των κανονισμών πεδιάς στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.