Ουίλιαμς - Γκος: «Στο ημίχρονο ήταν λίγο... άγρια τα πράγματα»

Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος

i

© Intime

Ουίλιαμς - Γκος: «Στο ημίχρονο ήταν λίγο... άγρια τα πράγματα»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 00:24 - 30.12.2023 / Ανανεώθηκε: 00:48 - 30.12.2023

Ο Ναίτζελ Ουίλιαμς - Γκος μίλησε για την νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Άλμπα, τονίζοντας πως στο ημίχρονο ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα... έχωσε για τα καλά στους παίκτες του.

Ο Ναίτζελ Ουίλιαμς - Γκος ήταν από τους διακριθέντες της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Άλμπα και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Αμερικανός (11π.) στάθηκε στα... γκάζια που έβαλε στους παίκτες ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη διάρκεια του ημιχρόνου. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος:

«Παίξαμε πολύ καλύτερη άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και καταφέραμε μέσα από αυτή να βρούμε ενέργεια και ρυθμό και να ταϊσουμε και την επίθεση μας».

Για το τι είπε ο κόουτς στα αποδυτήρια στο ημίχρονο: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε παίξει καλά, ειδικά στην άμυνα μας και ήταν λίγο... άγρια τα πράγματα. Αυτό στο τέλος μεταφράστηκε σε μια πολύ θετική ενέργεια για την ομάδα που βγήκε στην τρίτη περίοδο και έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ».

Για το ρεκόρ του Ολυμπιακού στον πρώτο γύρο: «Σίγουρα τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι καλύτερα. Αλλά πρέπει να υπολογίσετε ότι είχαμε τραυματισμούς, είχαμε κάποιες προσθήκες νέων παικτών. Είναι καλό σημάδι ότι έχουμε αυτό το ρεκόρ αυτή την στιγμή, είναι πολλές ομάδες κοντά, αλλά πιστεύουμε ότι θα έχουμε ένα πολύ καλό δεύτερο γύρο».

Μια ευχή για το 2024: «Είναι τρελοί οι καιροί που ζούμε εκεί έξω, δεν μιλάω μόνο για την ομάδα. Προσεύχομαι να έχουμε ειρήνη και να υπάρχει ειρήνη και υγεία σε όλο τον κόσμο και φυσικά και για εμάς».

Sportal Euroleague Show: Ο Ολυμπιακός έκανε παρέλαση στη «Mercedes Benz Arena» και έκλεισε με θετικό ρεκόρ τον 1ο γύρο
SPORTAL ORIGINALS

22:45 - 29.12.2023

Sportal Euroleague Show: Ο Ολυμπιακός έκανε παρέλαση στη «Mercedes Benz Arena» και έκλεισε με θετικό ρεκόρ τον 1ο γύρο

Ο Ολυμπιακός πέρασε εμφατικά από το Βερολίνο «διαλύοντας» την Άλμπα με σκορ 67-94 για την 17η αγωνιστική της Euroleague. Η εκπομπή Sportal Euroleague Show αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης μετέφερε όλο το ρεπορτάζ, με τους Αχιλλέα Μαυροδόντη, Ηλία Λαλιώτη και Χρήστο Τσάλτα να δίνουν τη συνολική εικόνα του πρώτου γύρου της διοργάνωσης. Παρουσιάζει οι Κώστας Σωτηρίου.