Μπαρτζώκας: «Η παρουσία του Σίκμα είναι πολύ σημαντική παντού»! (vid)
i

©InTime

Μπαρτζώκας: «Η παρουσία του Σίκμα είναι πολύ σημαντική παντού»! (vid)

Sportal newsroom 23:45 - 29.12.2023 / Ανανεώθηκε: 23:45 - 29.12.2023

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο με την Άλμπα στο Βερολίνο, αλλά και στον Λουκ Σίκμα

Ο Ολυμπιακός αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο και παρέσυρε την Άλμπα στο Βερολίνο φτάνοντας σε μια επιβλητική νίκη. 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο 20λεπτο, ενώ μίλησε και για τη συνεισφορά του Λουκ Σίκμα.

«Θέλω να αναφερθώ στην ατμόσφαιρα, πολύς κόσμος, καλό παιχνίδι με τον κόσμο μας που ήρθε να μας υποστηρίξει για να κλείσουμε τη χρονιά με αυτόν τον τρόπο. Ήμασταν έτοιμοι, ξέραμε ότι η Άλμπα είναι σε καλή κατάσταση, προερχόταν από νίκη επί της Μπαρτσελόνα. Ξεκινήσαμε χαλαροί, για να είμαστε ειλικρινείς. Βιαζόμασταν στην επίθεση, κάναμε μόλις πέντε φάουλ και ενώ είχαμε την ευκαιρία να σταματήσουμε το τρανζίσιόν τους, δεχθήκαμε 9 τρίποντα» δήλωσε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων».

Και συμπλήρωσε: «Η άμυνά μας στο δεύτερο μέρος ήταν συμπαγής, αλλάξαμε τη στρατηγική και όλοι προσαρμόστηκαν. Είχαμε 30 ασίστ. Για κάθε προπονητή, αυτή η συμπεριφορά είναι πολύ σημαντική. Πέρυσι είχαμε τον MVP της Ευρωλίγκας και ήταν δύσκολο για τον Πίτερς να βρει ρυθμό και να δείξει το ταλέντο του. Το ίδιο συμβαίνει με τον Σίκμα φέτος, γιατί ο Πίτερς ξέρει το σύστημά μας και παίζει πολύ καλά. Η παρουσία του Σίκμα στην ομάδα είναι πολύ σημαντική παντού, στα αποδυτήρια και στο παρκέ, θα έχει τις ευκαιρίες για να δείξει τις δυνατότητές του, είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης».

Πίτερς και άμυνα ύψωσαν το λάβαρο στο Βερολίνο!
EUROLEAGUE

22:42 - 29.12.2023

Πίτερς και άμυνα ύψωσαν το λάβαρο στο Βερολίνο!

Ο Ολυμπιακός έκανε εξαιρετική δουλειά στο δεύτερο ημίχρονο, «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες την Άλμπα και επικράτησε με 94-67, ανεβαίνοντας στο 9-8 με το πέρας του πρώτου γύρου! Πίτερς και Φαλ οι κορυφαίοι του Ολυμπιακού που μέσα από την άμυνα «διέλυσαν» την γερμανική ομάδα και έκλεισαν ιδανικά το 2024.

Νωρίτερα στο flash interview ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας, σχολίασε: «Αν σκεφτεί κανείς ότι χάναμε με τρεις πόντους στο ημίχρονο και κερδίσαμε με σχεδόν 30 τότε κάτι αλλάξαμε στο ημίχρονο. Τα πράγματα μας πήγαν καλά. Δώσαμε 30 ασίστ, κρατήσαμε χαμηλά την Άλμπα που νίκησε την Μπαρτσελόνα. Ξέρουμε ότι έχουμε ταλέντο και ικανότητες ως ομάδα. Ξέρουμε ότι έχουμε ταλέντο, υπογράψαμε και δυο νέους παίκτες. Αργότερα θα είμαστε μια από τις πιο σκληρές ομάδες στη Euroleague».