Επική ατάκα Ουόκαπ σε Βεζένκοφ: «Σε ευχαριστώ που με άφησες να κερδίσω μια φορά το βραβείο του MVP»

Βεζένκοφ και Ουόκαπ

i

Βεζένκοφ και Ουόκαπ / © Intime

Επική ατάκα Ουόκαπ σε Βεζένκοφ: «Σε ευχαριστώ που με άφησες να κερδίσω μια φορά το βραβείο του MVP»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:31 - 01.04.2023 / Ανανεώθηκε: 18:55 - 01.04.2023

Ο Τόμας Ουόκαπ είναι ο MVP της αγωνιστικής στην Euroleague με τον Αμερικανό να έχει την... τιμητική του στα social media!

Ο Τόμας Ουόκαπ διέλυσε τη στατιστική και διέλυσε μαζί και την άμυνα του Παναθηναϊκού, με τον γκαρντ του Ολυμπιακού να αναδεικνύεται έτσι MVP της αγωνιστικής.

Ο Αμερικανός είχε 11 πόντους, 13 ασίστ, 7 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα, συγκεντρώνοντας έτσι 32(!) βαθμούς στην αξιολόγηση, νούμερο που τον ξεχώρισε ανάμεσα σε ολόκληρη την Euroleague!

Οι συμπαίκτες του, όπως ήταν λογικό, μετά την ανακοίνωση του βραβείου τον αποθέωσαν στα social media, με τον Ουόκαπ πάντως να έχει όρεξη για πλακίτσα!

«Σε ευχαριστώ που με άφησες να κερδίσω μια φορά το βραβείο του MVP», ανέφερε στον Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος με την συγκλονιστική σεζόν του έχει σαρώσει τα βραβεία φέτος.

«Όλοι περιμένουμε την επιστροφή του νούμερου 3», έγραψε για τον Αϊζάια Κάνααν, που έλειψε μια εβδομάδα στις ΗΠΑ για την γέννηση της κόρης του.

Τέλος, ο Τόμας Ουόκαπ είχε όρεξη και την... είπε στον Λαρεντζάκη! Ο Αμερικανός είχε προσπαθήσει να του βγάλει μια πάσα στο ανοιχτό γήπεδο, όμως την έστειλε πιο μπροστά απ'όσο έπρεπε. Παρόλα αυτά, η ευθύνη είναι του Λαρεντζάκη!

«Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης είναι τόοοοοοσο αργός Θεέ μου», έγραψε, παραθέτοντας και το βίντεο.

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν περίτρανα τα όσα ανέφερε το Sportal, πως ο Ουόκαπ είναι ο συμπαίκτης που όλοι θα ήθελαν να έχουν!