Ουόλτερς: «Δεν μπορείς να μπαίνεις έτσι ματς και μετά να τρέχεις για να επιστρέψεις στο παιχνίδι»

Ουόλτερς: «Δεν μπορείς να μπαίνεις έτσι ματς και μετά να τρέχεις για να επιστρέψεις στο παιχνίδι»

Πάρης Τσελεπίδης • 22:24 - 02.02.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Ο Νέιτ Ουόλτερς μίλησε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μπασκόνια στη Βιτόρια (3/2, 21.30), με τον Αμερικανό να τονίζει πως η ομάδα του πρέπει να μπαίνει καλύτερα στα παιχνίδια.

Ο Νέιτ Ουόλτερς επεσήμανε το πρόβλημα του Παναθηναϊκού στα πρώτα ημίχρονα, με τον έμπειρο γκαρντ να τονίζει πως δεν μπορεί να παίζει κανείς έτσι στην Euroleague.

Αναλυτικά :

«Πρέπει να ξεκινάμε καλύτερα τα παιχνίδια, ειδικά στην Euroleague και απέναντι στις καλές ομάδες. Δεν μπορείς να παίζεις έτσι στην Euroleague, να μπαίνεις έτσι και στη συνέχεια να τρέχεις για να επιστρέψεις στο παιχνίδι. Δεν γίνεται. Οπότε πρέπει αύριο να είμαστε καλύτεροι ώστε να πάρουμε τη νίκη».

Ράντονιτς: «Προσοχή στην άμυνά μας, η Μπασκόνια είναι ομάδα με πολύ επιθετικό ταλέντο»
EUROLEAGUE

22:01 - 02.02.2023

Ράντονιτς: «Προσοχή στην άμυνά μας, η Μπασκόνια είναι ομάδα με πολύ επιθετικό ταλέντο»

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη Βιτόρια για τον αυριανό (3/2) αγώνα κόντρα στην Μπασκόνια και ο κόουτς Ράντονιτς ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αγωνιστεί η ομάδα του αν θέλει να έχει τύχη στο ματς.

Αναφορικά με την ισπανική ομάδα σημείωσε πως: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα εκθετικά η Μπασκόνια και εκεί πρέπει να δώσουμε προσοχή, όπως επίσης και στους αιφνιδιασμούς. Θα πρέπει να τους σταματήσουμε επιθετικά. Παίζουν καλά ως τώρα, είναι καλή ομάδα και θα έχουμε δύσκολο παιχνίδι.

 Έχουν πολλούς τρελούς σουτέρ όπως ο Χάουαρντ και ο Τόμπσον. Ο Κοστέλο επίσης, παρότι είναι ψηλός, μπορεί να σουτάρει κι αυτός. Τους αρέσει να τρέχουν στον αιφνιδιασμό. Είναι μια ομάδα που είναι δύσκολο να την σταματήσεις και θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι από ό,τι στο παιχνίδι με τη Ρεάλ».