Πεναρόγια: «Αυτή η Ευρωλίγκα είναι μία βόμβα»
i

Χουάν Πεναρόγια / © Intime

Πεναρόγια: «Αυτή η Ευρωλίγκα είναι μία βόμβα»

Sportal newsroom 17:06 - 02.02.2023 / Ανανεώθηκε: 17:24 - 02.02.2023

Ο τεχνικός της Μπασκόνια, Χουάν Πεναρόγια, σε δηλώσεις του για το αυριανό (03/02, 21:30) παιχνίδι της Μπασκόνια κόντρα στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε και στη φετινή Euroleague.

Στις δηλώσεις του για το αυριανό (03/02, 21:30) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο τεχνικός της Μπασκόνια, Χουάν Πεναρόγια, μίλησε και για το πως αντιμετωπίζει ο ίδιος τη φετινή Euroleague. Κι όσο για τους «πράσινους» και με δεδομένο ότι η ομάδα του προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα της από την Αρμάνι στο Μιλάνο θυμήθηκε την αντίδραση που βγάλανε και πέτυχαν την ανατροπή στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΟΑΚΑ.

«Αυτή η Ευρωλίγκα είναι μία βόμβα. Με μια νίκη μπορείς να πας από την έκτη στη δέκατη θέση, δεν είναι καλό. Είμαστε εκεί πάνω 22 αγωνιστικές. Πρέπει να έχεις πολύ ψύχραιμο κεφάλι γιατί θα μιλάμε για το γεγονός ότι σε μια νίκη θα υπάρχει ένα πολύ μεγάλο γκρουπ ομάδων, που θα είναι ή δεν θα είναι στα playoffs. Το να έχεις ψυχραιμία θα είναι πολύ σημαντικό σε αυτές τις 12 αγωνιστικές που απομένουν», είπε χαρακτηριστικά όσον αφορά τη φετινή Euroleague.

Κι όσο για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο τεχνικός των Βάσκων τόνισε: «Στο προτελευταίο του παιχνίδι ο Παναθηναϊκός εντός έδρας με τη Ζαλγκίρις, δεν ξέρω αν ήταν πίσω 15 ή 16 και στο δεύτερο κέρδισε με 40. Προέρχεται από έναδύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ, που ήταν ανώτερη, οπότε θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση».

Tags: