Ουόλτερς και Γκουντάιτις δεν παίζουν με τη Μονακό, αλλά ετοιμάζονται για τον Ερυθρό Αστέρα

Μαντζούκας, Λι, Ουόλτερς, Γκουντάιτις

i

© Intime

Ουόλτερς και Γκουντάιτις δεν παίζουν με τη Μονακό, αλλά ετοιμάζονται για τον Ερυθρό Αστέρα

Πάρης Τσελεπίδης • 14:32 - 08.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Οι Νέιτ Ουόλτερς και Αρτούρας Γκουνάιτις δεν ταξίδεψαν στο Μόντε Κάρλο για το ματς της Τετάρτης (8/3) με τη Μονακό, αλλά ο κόουτς Χρήστος Σερέλης ελπίζει πως θα τους έχει στη διάθεσή του για το ματς της Παρασκευής (10/3) κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.

O Παναθηναϊκός δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή του για το ματς της Τρίτης (7/3) με τη Μονακό ούτε τον Νέιτ Ουόλτερς. Ούτε τον Αρτούρας Γκουντάιτις. Οι δυο τους βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας τους και για αυτό έμειναν στην Αθήνα για να την ολοκληρώσουν.

Ωστόσο υπάρχει η πεποίθηση όμως πως ο Αμερικανός γκαρντ και ο Λιθουανός σέντερ έχουν πολλές ελπίδες να προλάβουν το δεύτερο παιχνίδι της διαβολοεβδομάδας που ορίζει η Euroleague. Δηλαδή, τον μεθαυριανό αγώνα της Παρασκευής (10/3) που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Αποθέωση Λάσο από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού: «Έλα και θα είσαι... Βασιλιάς»
EUROLEAGUE

13:06 - 08.03.2023

Αποθέωση Λάσο από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού: «Έλα και θα είσαι... Βασιλιάς»

Ο Πάμπλο Λάσο, ο οποίος φέρεται ως Νο 1 στόχος του Παναθηναϊκού για να αναλάβει το καλοκαίρι την ομάδα, έκανε μία ανάρτηση στα social media αφιερωμένη στον συμπατριώτη του Πάου Γκασόλ και φίλαθλοι του Παναθηναϊκού τον... προσέγγισαν με στόχο να του δείξουν την εκτίμησή που του έχουν

Θυμίζουμε ότι ο Ουόλτερς είχε... κληρονομήσει ενοχλήσεις στο δεξί του γόνατο από το παιχνίδι του εγχώριου πρωταθλήματος απέναντι στην Καρδίτσα, ενώ ο Γκουντάιτις ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντας και είναι έτοιμος αναλάβει και αυτός δράση σύντομα.

Όλα δείχνουνε πως ο Αμερικανός γκαρντ θα είναι σε θέση να αγωνιστεί κανονικά στο μεθαυριανό ραντεβού που έχει ο Παναθηναϊκός υπό τις οδηγίες του Χρήστου Σερέλη για την 28η αγωνιστική της Euroleague. Όσο για τον διεθνή Λιθουανό σέντερ αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή και να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Αντίθετα, ο Δημήτρης Αγραβάνης δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς προσαγωγούς του και το πιθανότερο είναι να μην αγωνιστεί ούτε κόντρα στον σύλλογο της Σερβίας. Το ερώτημα όσον αφορά τον διεθνή φόργουορντ είναι το πότε θα μπορέσει να επιστρέψει κανονικά στη δράση και να προσφέρει εκ νέου τις υπηρεσίες του.