Επιβεβαίωση Sportal: Εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Μίτσιτς! (vid)

Επιβεβαίωση Sportal: Εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Μίτσιτς! (vid)

Χρήστος Τσάλτας 20:35 - 24.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:45 - 24.07.2023

Η Εθνική Σερβίας μετά τον Νίκολα Γιόκιτς, είδε να μένει εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου και τον Βασίλιε Μίτσιτς επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Sportal από τις 6 Ιουλίου

Με μεγάλες απουσίες θα εμφανιστεί η Σερβία στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2023, καθώς έπειτα από την απουσία του Νίκολα Γιόκιτς, ακολούθησε εκείνη του Βασίλιε Μίτσιτς, επιβεβαιώνοντας το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Sportal από τις 6 Ιουλίου. Χωρίς αμφιβολία, δυο παίκτες πολύτιμοι για το παιχνίδι της Σερβικής ομάδας θα παρακολουθήσουν τους αγώνες από την τηλεόραση.

Μια εξέλιξη που περιορίζει τις ποιοτικές λύσεις που θα έχει ο Σέρβος ομοσπονδιακός τεχνικός στη διάθεση του για ένα απαιτητικό τουρνουά, όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023.

Μάλιστα, δεν έφταναν οι απώλειες των Γιόκιτς-Μίτσιτς, από την ανακοίνωση της ομάδας που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (24/7) αφού προέκυψαν και άλλες απώλειες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σβέτισλαβ Πέσιτς δεν υπολογίζει ακόμη τους Νεμάνια Μπιέλιτσα και Νίκολα Κάλινιτς. Την ίδια στιγμή οι Αλεκσέι Ποκουσέβσκι, Όγνιεν Γιάραμαζ και Στέφαν Γιόβιτς βρίσκονται στην αρχική λίστα, αλλά φαντάζει απίθανο να προλάβουν το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 λόγω τραυματισμού.

Στη διάθεση του Πέσιτς πάντως είναι ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, που απουσίασε πέρσι, αλλά κι ο Νεμάνια Νέντοβιτς, ο Μάρκο Γκούντουριτς και ο Νίκολα Μιλουτίνοβ.

Οι παίκτες που έχει στη διάθεση του ο έμπειρος τεχνικός της Σερβίας είναι οι εξής: Αλέκσα Αβράμοβιτς, Νεμάνια Νέντοβιτς, Βάνια Μαρίνκοβιτς, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Μάρκο Γκούντουριτς, Ούρος Τριφούνοβιτς, Ντούσαν Μπέσλατς, Ντέγιαν Νταβίντοβατς, Όγκνιεν Ντόμπριτς, Μπόρισα Σίμανιτς, Άλεν Σμάιλαγκιτς, Νίκολα Γιόβιτς, Φιλίπ Πετρούσεβ, Νίκολα Μιλουτίνοβ, Ντούσαν Ρίστιτς, Στέφαν Γιόβιτς, Αλεκσέι Ποκουσέβσκι, Όγκνιεν Γιάραμαζ, Αλέκσα Ραντάνοβ, Νίκολα Τόπιτς.