Η «πρώτη» του Ουόκαπ με τα «γαλανόλευκα»! (gallery)
i

©InTime

Η «πρώτη» του Ουόκαπ με τα «γαλανόλευκα»! (gallery)

Γιάννης Πάλλας 17:45 - 24.07.2023 / Ανανεώθηκε: 18:14 - 24.07.2023

Ο Τόμας Ουόκαπ φόρεσε για πρώτη φορά τα «γαλανόλευκα» στο προσκλητήριο του Δημήτρη Ιτούδη

Στο παρκέ του ΟΑΚΑ βρέθηκαν για πρώτη φορά το απόγευμα της Δευτέρας (24/7) οι παίκτες της Εθνικής ομάδας, καθώς πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2023 και ο Τόμας Ουόκαπ πρόβαρε για πρώτη φορά τα «γαλανόλευκα»!

Η «επίσημη αγαπημένη» ρίχνεται στη «μάχη» και ο Τόμας Ουόκαπ, όπως και ο Ντίνος Μήτογλου αποτέλεσαν τους δυο παίκτες που έστρεψαν πάνω τους όλα τα βλέμματα.

Ο μεν Ουόκαπ, καθώς είναι ο «νατουραλιζέ» της Εθνικής ομάδας που θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τάιλερ Ντόρσεϊ (δικαίωμα συμμετοχής είχε ο ένας από τους δυο), ενώ ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ επέστρεψε έπειτα από την μείωση της τιμωρίας του. Μια εξέλιξη πολύ σημαντική σε ότι αφορά την Εθνική ομάδα και τις σημαντικές απουσίες της στην περιφέρεια (Σλούκας, Καλάθης και Ντόρσεϊ έπειτα από δική τους απόφαση έμειναν εκτός).

Στην πρώτη προπόνηση βρέθηκε και ο Ιωάννης Παπαπαπέτρου, αλλά χωρίς να προπονηθεί. Ο διεθνής φόργουορντ έχει ένα πρόβλημα στον ώμο που δεν του επιτρέπει να μπει στην προετοιμασία από την πρώτη μέρα.

Αντίθετα, απόντες ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του Κώστας και Θανάσης που αναμένεται να ενσωματωθούν από τις 28 ή 29 του μήνα. Ειδικά, ο Γιάννης και ο Κώστας θα εξαρτηθεί από την κατάσταση στην οποία θα βρίσκονται τα πόδια των δυο διεθνών.

Η ανάμνηση από τους παγκόσμια χρυσούς Εφήβους του 1995 (vid)
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

16:06 - 24.07.2023

Η ανάμνηση από τους παγκόσμια χρυσούς Εφήβους του 1995 (vid)

Πριν από 18 χρόνια (και δύο μέρες) στις 22 Ιουλίου του 1995, μία από τις κορυφαίες εθνικές ομάδες των Εφήβων κατέκτησε αήττητη το χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στη χώρα μας - Ήταν το τουρνουά που έκανε... πάταγο ο Ευθύμης Ρεντζιάς.

Οι παίκτες ππου έχει καλέσει ο Δημήτρης Ιτούδης για την προετοιμασία στο δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι οι εξής: Δημήτρης Μωραΐτης, Τόμας Ουόκαπ, Δημήτρης Φλιώνης, Μιχάλης Λούντζης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Βασίλης Τολιόπουλος, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Ντίνος Μήτογλου, Δημήτρης Αγραβάνης, Νίκος Χουγκάζ, Λευτέρης Μαντζούκας, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Βαγγέλης Ζούγρης, Γιώργος Τσαλμπούρης και Μάνος Χατζηδάκης.