Αυτή είναι η μπάλα του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA

Η μπάλα του τελικού του Μουντομπάσκετ 2023

i

FIBA

Αυτή είναι η μπάλα του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA

Νίκος Καλαμπάκας 11:19 - 06.09.2023 / Ανανεώθηκε: 12:34 - 06.09.2023

Η μπάλα του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA παρουσιάστηκε από τη διοργανώτρια Αρχή. Θα στοιχίζει 294 ευρώ και στην αγορά θα βγουν μόλις 1200 κομμάτια!

Η FIBA παρουσίασε τη μπάλα με την οποία θα παίξουν οι ομάδες που θα προκριθούν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA οδεύει προς την ολοκλήρωσή του και η FIBA ετοιμάζεται για τη στέψη του νέου πρωταθλητή. Την Τετάρτη 9/6 η Παγκόσμια Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης παρουσίασε τη μπάλα με την οποία θα αγωνιστούν οι δύο φιναλίστα.

Σε αυτή υπάρχει πάνω η ημερομηνία της διεξαγωγής του τελικού και το τρόπαιο της διοργάνωσης, που πριν την έναρξη του τουρνουά είχε ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Τα γράμματα πάνω της είναι σε χρυσό χρώμα ώστε να συμβολίζουν τη μεγάλη της αξία, ενώ οι γραμμές της διαφέρουν από τις κλασσικές μπάλες της Molten, εταιρείας που προμηθεύει τη FIBA στα μεγάλα τουρνουά. 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά στη μπάλα θα υπάρχει ο σειριακός αριθμός 0001/1200. Τι συμβολίζει αυτό; Το γεγονός ότι στην αγορά θα βγουν μόλις 1200 τέτοιες μπάλες.

Η FIBA όρισε την τιμή των 294 ευρώ για όποιον θέλει να την προμηθευτεί.

Ήδη στα ημιτελικά της διοργάνωσης είναι η Σερβία και η ΗΠΑ, ενώ αργότερα σήμερα (9/6) θα προκύψουν και οι δύο ακόμα ομάδες που θα προκριθούν στα ημιτελικά.

Στον πρώτο χρονικά αγώνα η Γερμανία θα αντιμετωπίσει τη Λετονία, ενώ αργότερα θα κοντραριστούν ο Καναδάς με τη Σλοβενία.

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.