Παγκόσμιο Κύπελλο FIBA: Τα highlights της Κυριακής 27/8

Νίκη της Λετονίας επί της Γαλλίας

i

FIBA

Παγκόσμιο Κύπελλο FIBA: Τα highlights της Κυριακής 27/8

Sportal newsroom 21:55 - 27.08.2023

Ο αποκλεισμός της Γαλλίας από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA ήταν το γεγονός της 3ης μέρας του Μουντομπάσκετ. Δείτε τα highlights από όλες τις αναμετρήσεις της Κυριακής 27/8.

Η εθνική ομάδα της Γαλλίας αποχαιρέτησε πρόωρα το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA και έγινε πρωταγωνίστρια στην πρώτη μεγάλη έκπληξη του τουρνουά,

Η ήττα της από τη Λετονία σε συνδυασμό με την ιστορική νίκη του Καναδά επί του Λίβανου έθεσε τους παίκτες του Κολέ εκτός συνέχειας. Παράλληλα, Λιθουανία και Μαυροβούνιο εξασφάλισαν τα εισιτήριά τους για την επόμενη φάση, εκεί που οι αντίπαλοί τους θα προκύψουν από τον όμιλο της εθνικής μας. 

Στα άλλα ματς της ημέρας η Δομινικανή Δημοκρατία επικράτησε της Ιταλίας, ενώ για τον ίδιο όμιλο η Ανγκόλα νίκησε τις Φιλιππίνες.

Τη δεύτερή της νίκη πήρε και η Γερμανία επικρατώντας της Αυστραλίας με 85-82 ενώ η Ιαπωνία έσπασε το ρόδι κόντρα στους Φινλανδούς.

Δείτε highlights από όλες τις αναμετρήσεις της Κυριακής 27/8. 

Γαλλία - Λετονία 86-88

Ιαπωνία - Φινλανδία 98-88

Λιθουανία - Μεξικό 96-66

Φιλιππίνες - Ανγκόλα 

Λίβανος - Καναδάς  73-128

Μαυροβούνιο - Αίγυπτος 89-74

Αυστραλία - Γερμανία 82-85

Ιταλία - Νέα Ζηλανδία 82-87

Το Πανόραμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου - Η φάση των «16», τα αποτελέσματα, οι προκρίσεις και το πρόγραμμα των αγώνων μέχρι και τον τελικό
FIBA WORLD CUP

18:45 - 01.09.2023

Το Πανόραμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου - Η φάση των «16», τα αποτελέσματα, οι προκρίσεις και το πρόγραμμα των αγώνων μέχρι και τον τελικό

Απομένει άλλος ένας αγώνας για τη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά υπάρχει μέρος του τοπίου που έχει ξεκαθαριστεί. Η Εθνική ομάδα έχασε από την Λιθουανία και αποκλείστηκε, ενώ στα προημιτελικά βρίσκονται ήδη -πέραν των Λιθουανών- οι ΗΠΑ, η Σλοβενία και η Γερμανία.

Το Mundobasket 2023 στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.

16:14 - 26.08.2023

Tο post game της Ελλάδας με την Ιορδανία, καλεσμένος ο Γιάννης Μπουρούσης

Ντεμπούτο με το δεξί έκανε η εθνικής ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στις Φιλιππίνες, καθώς επικράτησε με 92-71 της Ιορδανίας. Παρακολουθήσετε την εκπομπή του Sportal «Με την Ελλάδα στο Mundobasket» με όλο το Post Game της αναμέτρησης κόντρα στην Ιορδανία και ζωντανή σύνδεση με τη Μανίλα.