Παιχνίδι καριέρας για τον Ρογκαβόπουλο κόντρα στη Σερβία

Νίκος Ρογκαβόπουλος

i

© Intime

Παιχνίδι καριέρας για τον Ρογκαβόπουλο κόντρα στη Σερβία

Sportal newsroom 21:12 - 24.02.2023 / Ανανεώθηκε: 21:31 - 24.02.2023

Εξωφρενικό παιχνίδι έκανε ο Νίκος Ρογκαβόπουλος στο παιχνίδι της Εθνικής μας με την Σερβία στο κλειστό των Άνω Λιοσίων όπου έκανε ρεκόρ καριέρας στους πόντους.

Ο διεθνής φόργουορντ της Ελλάδας Νίκος Ρογκαβόπουλος ήταν ο παίκτης που χωρίς δεύτερη κουβέντα έκλεψε την παράσταση στον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας κόντρα στη Σερβία στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής που αγωνίζεται στη τουρκική Μερκεζεφέντι έκανε εμφάνιση καριέρας, αφού σημείωσε 28 πόντους με 7/8 βολές, 3/5 δίποντα και 5/7 τρίποντα κόντρα στην ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Είναι χαρακητιριστικό ότι στους αγώνες της Ελλάδας για τα παράθυρα, είχε σημειώσει συνολικά 14 πόντους. Και συγκεκριμένα είχε 8 στην εντός έδρας ήττα από τη Λετονία με 80-60 στο κλειστό «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου της Κρήτης στις 11 Νοεμβρίου 2022 και 6 σε αυτήν από τη Μεγάλη Βρετανία με 78-69 στο Νιουκάστλ στις 25 Νοεμβρίου 2022, ενώ είχε μείνει άποντος στη νίκη με 77-67 επί της Λευκορωσίας στη Nick Galis Hall.

Μάλιστα αν υπολογίσουμε και τα φιλικά όπου είχε αγωνιστεί με την «επίσημη αγαπημένη» είχε συνολικά 29 πόντους σε 8 παιχνίδια. Έναν λιγότερο από όσους σημείωσε στο σημερινό παιχνίδι με την Σερβία στο κλειστό των Άνω Λιοσίων όπου πέτυχε τους διπλάσιους επίσημους από ότι είχε μέχρι σήμερα. 28 ενώ είχε 14.

Με την εμφάνισή του ο Ρογκαβόπουλος απέδειξε και με την Εθνική μας το πόσο έχει δουλέψει βρισκόμενος στην Τουρκία με τη φανέλα της Μερκεζεφέντι και ότι μπορεί να αποτελέσει μία άκρως αξιόπιστη λύση για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για τη θέση του σμολ φόργουορντ με αξιόπιστο τρίποντο.