Αισιοδοξία για Ουόλτερς στον Παναθηναϊκό ενόψει ντέρμπι
i

Νέιτ Ουόλτερς / © Intime

Αισιοδοξία για Ουόλτερς στον Παναθηναϊκό ενόψει ντέρμπι

Sportal newsroom 17:12 - 28.12.2022 / Ανανεώθηκε: 22:17 - 28.12.2022

Ο Αμερικανός γκαρντ έβγαλε ένα μεγάλο μέρος της προπόνησης δύο μέρες πριν τον ματς με τον Ολυμπιακό για τη Euroleague και ο κόουτς Ράντονιτς ελπίζει πως θα είναι διαθέσιμος.

Ο Νέιτ Ουόλτερς έχει κομβικό ρόλο στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Πόσω μάλλον τώρα που η ομάδα προετοιμάζεται για το το μεγάλο ματς της Παρασκευής (30/12) κόντρα στον Ολυμπιακό για τη 16η αγωνιστική της Euroleague. 

Ο 31χρονος Αμερικανός γκαρντ, τραυματίστηκε στον αστράγαλο στον αγώνα πρωταθλήματος επί του Απόλλωνα στην Πάτρα, αλλά το γεγονός ότι επέστρεψε λίγο αργότερα αποτέλεσε θετικό σημάδι. Βέβαια, το παιχνίδι δεν ήταν ανταγωνιστικό και ο Ουόλτερς προστατεύθηκε από τους κόουτς Ντέγιαν Ράντονιτς. 

Ο Ουόλτερς το απόγευμα της Τετάρτης (28/12) έλαβε μέρος σε ένα μεγάλο κομμάτι της προπόνησης και υπάρχει η αισιοδοξία όχι μόνο ότι θα αγωνιστεί κόντρα στους «ερυθρόλευκους», αλλά θα το κάνει χωρίς καν ενοχλήσεις. 

Αυτή είναι η εικόνα για τη συμμετοχή του Αμερικανού αυτή τη στιγμή, ενώ οι «πράσινοι» δεν αποκλείεται να έχουν στη διάθεσή τους και τον Λευτέρη Μποχωρίδη. Ο 28χρονος γκαρντ, έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα και μάλιστα πλέον έχει ανεβάσει ρυθμούς.