Παναθηναϊκός: Με Μπέικον κόντρα στον Απόλλωνα
i

Ντουέιν Μπέικον / © Intime

Παναθηναϊκός: Με Μπέικον κόντρα στον Απόλλωνα

Sportal newsroom 16:45 - 26.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:46 - 26.12.2022

Ο Ντουέιν Μπέικον θα δώσει κανονικά το «παρών» στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα (19:15), καθώς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Ο Ντουέιν Μπέικον ξεπέρασε την ίωση και θα παίξει κανονικά στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα στην Πάτρα (19:15), πράγμα που σημαίνει ότι ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα μπορέσει να υπολογίσει στον πρώτο του σκόρερ και για το ματς της Ευρωλίγκας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (30/12). 

Μοναδικό πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό παραμένει ο Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί απέναντι στους Πατρινούς, ενώ εκτός θα είναι και ο Μάριους Γκριγκόνις. 

Ένας Μπέικον ακόμα (για το πρώτο ημίχρονο)

Ένας Μπέικον ακόμα (για το πρώτο ημίχρονο)

Επειδή η αρχή είναι το μισό του όλου, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν… κολαούζο για το πρώτο μέρος των παιχνιδιών. Στο δεύτερο τη δουλειά την κάνει ο Ντουέιν Μπέικον. Όχι όμως, αν έχουν γκρεμιστεί τα πάντα στα πρώτα 20 λεπτά.

Ο Λιθουανός δεν είναι δηλωμένος στην Basket League, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταφέρει να βρει λύση σε ό,τι έχει να κάνει με το συμβόλαιο του Άντριου Άντριους, ο οποίος συνεχίζει να είναι στο ενεργό ρόστερ.