Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος σε ρόλο τυμπανιστή! (vid)

Παναγιώτης Αγγελόπουλος

i

Παναγιώτης Αγγελόπουλος / Sportal

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος σε ρόλο τυμπανιστή! (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 07:16 - 16.06.2023 / Ανανεώθηκε: 09:47 - 16.06.2023

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, στο πλαίσιο του μεγάλου πάρτι που στήθηκε στο ΣΕΦ για την κατάκτηση του νταμπλ, έπιασε το τύμπανο των οργανωμένων και του έδωσε να καταλάβει!

Ο Ολυμπιακός είναι και πάλι νταμπλούχος Ελλάδας, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, μετά το παιχνίδι που... δεν τελείωσε ποτέ, να κάνει το 3-1 στη σειρά των τελικών της Basket League απέναντι στον Παναθηναϊκό και να κατακτά το νταμπλ. 

Μάλιστα, με την επιστροφή του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, οι φίλαθλοι της ομάδας του Πειραιά έστησαν ένα μεγάλο πάρτι, αποθεώνοντας παίκτες, προπονητές και διοίκηση, που επίσης έζησαν με την καρδιά τους τα όσα είδαμε να διαδραματίζονται στο φαληρικό στάδιο.

Μάλιστα ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος το έφτασε και ένα βήμα παραπέρα, καθώς έγινε... τυμπανιστής! 

Μέσα στο ΣΕΦ είχε μπει και το τύμπανο των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, με τον εκ των διοικητικών ηγετών του συλλόγου του Πειραιά να αλλάζει ρόλο και να το χτυπάει, δείχνοντας έτσι και μια πιο χαλαρή πλευρά του. 

Όπως θα δείτε στο βίντεο, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο ένας εκ των προέδρων και ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, του έδωσε και κατάλαβε, γιορτάζοντας έτσι ακόμα πιο έντονα την μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού με την κατάκτηση του δεύτερου σερί νταμπλ. 

Το σχετικό βίντεο με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο σε ρόλο τυμπανιστή: