Ο Παναθηναϊκός AKTOR θέλει να συνεχίσει το σερί του κόντρα στη Βαλένθια

Ντίνος Μήτογλου

i

© Intime

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θέλει να συνεχίσει το σερί του κόντρα στη Βαλένθια

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:15 - 23.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:17 - 23.11.2023

Ο Παναθηναϊκός AKTOR φιλοξενεί τη Βαλένθια (21:15, Novasports Prime) στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται τη Βαλένθια (21:15, Novasports Prime) στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων για την 10η αγωνιστική της EuroLeague. Οι «πράσινοι» έχουν τρεις συνεχόμενες νίκες και θέλουν να δώσουν συνέχεια στο αήττητο σερί τους. Από την άλλη η ισπανική ομάδα προέρχεται από τρεις σερί ήττες, αλλά δεν παύει να είναι μία αρκετά ζόρικη αντίπαλος. 

Αμφότερες οι ομάδες μετρούν πέντε νίκες σε εννέα αγώνες και φιλοδοξούν να πετύχουν την έκτη και να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο το ρεκόρ τους και την θέση τους στον βαθμολογικό πίνακα.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Εργκίν Αταμάν εκτός από τις γνωστές απουσίες των Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ιωάννη Παπαπέτρου δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα. ενώ ο Άλεξ Μουμπρού δεν θα έχει στη διάθεσή του τον μακροχρόνια τραυματία Μάρτιν Χέρμανσον. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Τζάρεντ Χάρπερ και Στέφαν Γιόβιτς, ενώ θα αγωνιστεί παρόλο που δεν έχει ξεπεράσει εντελώς τον τραυματισμό του στον αστράγαλο ο Κρις Τζόουνς.

«H Βαλένθια είναι μία πολύ καλή και νεανική ομάδα. Παίζει πάρα πολύ καλά και είναι η καλύτερη ομάδα στην άμυνα στην Euroleague. Είναι πολύ επιθετική και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε όπως την περασμένη βδομάδα, μαζί με τον κόσμο. Σε αυτού του είδους τα εντός έδρας ματς πρέπει να βρεις τον τρόπο να πάρεις τη νίκη. Για αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από την πρώτη μέχρι την τελευταία κατοχή. Η προηγούμενη βδομάδα τελείωσε, ήταν μία καλή βδομάδα για εμάς, αλλά κάθε ματς στην Εuroleague είναι σημαντικό, ειδικά αν παίζεις στην έδρα σου», δήλωσε μεταξύ άλλων για το αποψινό ματς ο Εργκίν Αταμάν. 

Η Euroleague θυμήθηκε το απίθανο buzzer beater του Κρις Τζόουνς στο ΟΑΚΑ
EUROLEAGUE

18:52 - 22.11.2023

Η Euroleague θυμήθηκε το απίθανο buzzer beater του Κρις Τζόουνς στο ΟΑΚΑ

Μια μέρα πριν την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια για τη 10η αγωνιστική της Euroleague, η διοργανώτρια Αρχή θυμήθηκε το φοβερό buzzer beater του Τζόουνς με το οποίο είχε κριθεί το περσινό ματς των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ.

Το πρόγραμμα της ημέρας στην EuroLeague

Βιλερμπάν - Μπάγερν (21:00, Novasports Start) 
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μπαρτσελόνα (21:05, Novasports 5) 
Βίρτους Μπολόνια - Φενέρμπαχτσε (21:30, Novasports 2) 
Ρεάλ Μαδρίτης - Άλμπα (21:45, Novasports 4)