Το είπε και το κάνει πράξη ο Γιαννακόπουλος - Επαφές με Γκραντ για νέο συμβόλαιο

Τζέριαν Γκραντ

i

© 2023 EuroLeague Basketball

Το είπε και το κάνει πράξη ο Γιαννακόπουλος - Επαφές με Γκραντ για νέο συμβόλαιο

Ηλίας Λαλιώτης 01:32 - 24.11.2023 / Ανανεώθηκε: 01:38 - 24.11.2023

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ξεκίνησε ήδη συζητήσεις με τον Τζέριαν Γκραντ για πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι.

Ο Τζέριαν Γκραντ κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις στο ξεκίνημα της σεζόν με τον Παναθηναϊκό AKTOR και οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να τον «δέσουν» στην ομάδα.

Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ο μοναδικός από τους παίκτες που αποκτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι, ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και όπως είχε προϊδεάσει πριν μια εβδομάδα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, το Τριφύλλι ξεκίνησε από τώρα τις επαφές για πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του.  

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR είχε «ανεβάσει» μία φωτογραφία του Γκραντ και τη συνόδευσε με τα εξής λόγια: «Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι θα είσαι κάτοικος ΟΑΚΑ για πολλά χρόνια που ακολουθούν». Με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά έκανε σαφέστατη την πρόθεση του συλλόγου να επεκτείνει το συμβολαίου του Αμερικανού.

Οι πρώτες επαφές που έχουν γίνει δείχνουν την πρόθεση των «πράσινων» να του προσφέρουν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026 με αυξημένες απολαβές και εξελίξεις αναμένονται μέσα στον Δεκέμβριο.

Ο Τζέριαν Γκραντ στη φετινή EuroLeague μετράει 9,4 πόντους, 4,1 ασίστ και 2,2 ριμπάουντ σε 10 αγώνες με την φανέλα του Παναθηναϊκού σε περίπου 28 λεπτά συμμετοχής.