Σλούκας στο Sportal Euroleague Show: «Το κάναμε να φαίνεται εύκολο αλλά δεν ήταν» (vid)

Σλούκας στο Sportal Euroleague Show: «Το κάναμε να φαίνεται εύκολο αλλά δεν ήταν» (vid)

Sportal newsroom 00:11 - 24.11.2023 / Ανανεώθηκε: 00:25 - 24.11.2023

Για εύκολη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στη Βαλένθια έκανε λόγο ο Κώστας Σλούκας μιλώντας στην κάμερα στο Sportal Euroleague Show.

Ο Κώστας Σλούκας ήταν εκ των πρωταγωνιστών του Παναθηναϊκού AKTOR στην επικράτηση επί της Βαλένθια για τη δέκατη αγωνιστική της Euroleague. Το τριφύλλι επικράτησε με 90-73 στο ΟΑΚΑ και πέτυχε την έκτη του νίκη στη φετινή διοργάνωση.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Κώστας Σλούκας μίλησε στην κάμερα του Sportal. Ο Έλληνας γκαρντ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός AKTOR πέτυχε μία σημαντική νίκη.

«Όλα τα παιχνίδια τα ευχαριστιέμαι. Ήταν το τελευταίο από αυτά που είχαμε «κυκλώσει» και έπρεπε να νικήσουμε. Μπήκαμε πολύ καλά και ελέγξαμε το παιχνίδι. Το κάναμε να φαίνεται εύκολο αλλά δεν ήταν. Νιώθω καλύτερα. Προσπαθώ σε κάθε ματς να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμη, όπως και η ομάδα. Γνωρίζω που έχω έρθει. Ο Παναθηναϊκός έχει πολλές απαιτήσεις. Έχει πρέπει και το ματς στο Βελιγράδι. Θα είναι δύσκολο ματς αλλά ο Παναθηναϊκός πρέπει να πηγαίνει για τη νίκη σε κάθε έδρα. Η ομάδα βρίσκει τη χημεία της και κάνει βήμα μπροστά. Όλοι οι παίκτες χρειαζόμαστε περίοδο προσαρμογής. Όλα είναι καινούργια για εμένα. Δεν είναι εύκολο. Σαν ομάδα παίξαμε πολύ καλά σήμερα. Είναι μία πολύ σημαντική νίκη που δείχνει ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο», σημείωσε ο Κώστας Σλούκας στην κάμερα του Sportal.

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Βαλένθια και όλη τη δράση της Πέμπτης

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!