Παναθηναϊκός: Αμφίβολος ο Τόμας, «κληρώνει» για Ουόλτερς-Πονίτκα
i

©InTime

Παναθηναϊκός: Αμφίβολος ο Τόμας, «κληρώνει» για Ουόλτερς-Πονίτκα

Πάρης Τσελεπίδης • 19:17 - 05.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:28 - 23.06.2023

Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Ματ Τόμας στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Άλμπα στο ΟΑΚΑ, ενώ την Πέμπτη (6/4) θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Ουόλτερς-Πονίτκα.

Ο Παναθηναϊκός εμφανίζεται αρκετά βελτιωμένος το τελευταίο διάστημα, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, αλλά και συνολικά στην λειτουργία του, γεγονός που ικανοποιεί τον προπονητή της ομάδας Χρήστο Σερέλη.

ΜακΚίσικ: «Μπαίνουμε στα playoffs και θέλω να τα δίνω όλα»
EUROLEAGUE

18:46 - 05.04.2023

ΜακΚίσικ: «Μπαίνουμε στα playoffs και θέλω να τα δίνω όλα»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Βελιγράδι, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα για την προτελευταία αγωνιστική της Euroleague. Ο Αμερικάνος επισήμανε ότι ίσως ο λόγος που παίζει καλά να είναι ο ήλιος και το φεγγάρι, ενώ όπως χαρακτηριστικά είπε βαδίζοντας προς το φινάλε της σεζόν, θέλει να τα δίνει όλα.

Ωστόσο, τα προβλήματα τραυματισμών και οι απουσίες έχουν γίνει δεύτερη... φύση για τους «πράσινους» που έχουν πάθει πλέον... ανοσία, δεδομένου ότι δυσκολεύονται πολύ να αγωνιστούν έστω και μια φορά πλήρεις.

Συγκεκριμένα, ο Ματ Τόμας που ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα τραυματισμού στη μέση το οποίο προέκυψε στο ΣΕΦ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας και η συμμετοχή του στον αγώνα της Παρασκευής (7/4) με την Άλμπα στο ΟΑΚΑ καθίσταται αμφίβολη. Αυτό είναι και το πρότελευταίο παιχνίδι του με το «τριφύλλι», καθώς στη συνέχεια δεν έχει δικαίωμα ν’ αγωνιστεί στην Basket League.

Την Πέμπτη (6/4) θα κριθεί η συμμετοχή του Νέιτ Ουόλτερς και του Ματέους Πονίτκα, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό. Ο πρώτος εάν βγάλει την προπόνηση με τις επαφές, τότε θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Χρήστου Σερέλη. 

Όσο για τον Πονίτκα όλα παραμένουν ανοικτά καθιστώντας εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την Γερμανική ομάδα.