ΜακΚίσικ: «Μπαίνουμε στα playoffs και θέλω να τα δίνω όλα»

Σακίλ ΜακΚίσικ

i

©Intime

ΜακΚίσικ: «Μπαίνουμε στα playoffs και θέλω να τα δίνω όλα»

Νίκος Καλαμπάκας 18:46 - 05.04.2023

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ μίλησε κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Βελιγράδι, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα για την προτελευταία αγωνιστική της Euroleague. Ο Αμερικάνος επισήμανε ότι ίσως ο λόγος που παίζει καλά να είναι ο ήλιος και το φεγγάρι, ενώ όπως χαρακτηριστικά είπε βαδίζοντας προς το φινάλε της σεζόν, θέλει να τα δίνει όλα.

Ευδιάθετος ήταν ο Σακίλ ΜακΚίσικ κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για το Βελιγράδι. Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν αύριο Πέμπτη (6/4) τον Ερυθρό Αστέρα και θέλουν τη νίκη προκειμένου να κλειδώσουν την πρώτη θέση στην κατάταξη της Euroleague. 

Αυτό άλλωστε έθεσε ως στόχο της ομάδας τόσο ο Αμερικάνος γκαρντ/φόργουορντ, όσο και ο προπονητής του, Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο ΜακΚίσικ τόνισε ότι ίσως ο λόγος που παίζει καλά τελευταία να είναι ο ήλιος και το φεγγάρι, ενώ είπε ότι όσο πλησιάζουν τα playoffs, τόσο θέλει να δίνει όλες του τις δυνάμεις για τη νίκη. 

Τα σενάρια για τις ομάδες που θα προκριθούν στα playoffs της Euroleague - Τι θέλει ο Ολυμπιακός για την πρωτιά
EUROLEAGUE

17:49 - 05.04.2023

Τα σενάρια για τις ομάδες που θα προκριθούν στα playoffs της Euroleague - Τι θέλει ο Ολυμπιακός για την πρωτιά

Μπαίνοντας στον 33ο γύρο της Euroleague η μάχη για την πρωτιά στην regular season και την πρόκριση μαίνεται. Διαβάστε όλα τα σενάρια για τις ομάδες που διεκδικούν ένα εισιτήριο για τα playoffs και το πώς μπορεί να «κλειδώσει» την πρώτη θέση ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Είναι σημαντικός στόχος η πρωτιά για όλη την ομάδα. Δουλέψαμε πολύ σκληρά τη φετινή σεζόν, οπότε νιώθω πως αν μια ομάδα το αξίζει, τότε αυτή είμαστε εμείς».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός:

«Θα πρέπει να περιορίσουμε τους γκαρντ τους και να μην τους επιτρέψουμε να παίξουν πικ εν ρολ. Θα πρέπει να παίξουμε σκληρά στην άμυνα. Αν κερδίσουμε έχει καλώς. Αν όχι θα είναι απογοητευτικό. Όμως, ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε».

Για τον λόγο που παίζει τόσο καλά στο φινάλε της σεζόν:

«Δεν ξέρω... Είναι καλή ερώτηση. Ίσως έχει να κάνει με το φεγγάρι και τον ήλιο. Δεν ξέρω! Βλέπω, όμως, την γραμμή του τερματισμού κοντά και πραγματικά θέλω να τα δώσω όλα. Έρχονται τα play-offs, οπότε θα πρέπει να κάνουμε το βήμα παραπάνω».