Μπαρτζώκας: «Ο Σλούκας θα είναι καλά όταν πρέπει, στόχος μας τώρα η πρωτιά»

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

©Intime

Μπαρτζώκας: «Ο Σλούκας θα είναι καλά όταν πρέπει, στόχος μας τώρα η πρωτιά»

Νίκος Καλαμπάκας 18:13 - 05.04.2023

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι την Πέμπτη 6/4 και κατά την αναχώρηση της αποστολής των ερυθρόλευκων για την πρωτεύουσα της Σερβίας, ο κόουτς Μπαρτζώκας έθεσε ως στόχο την πρωτιά στην regular season της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για το Βελιγράδι, εκεί όπου αύριο, 6/4, θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα με φόντο την πρωτιά της regular season. Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τους Σέρβους που δεν έχουν κίνητρο αφού έχουν χάσει την πρωτιά στα playoffs, όμως ο προπονητής τους, Γιώργος Μπαρτζώκας, δεν περιμένει αδιάφορους τους Σέρβους. 

Στις δηλώσεις τους για το παιχνίδι, ο Έλληνας τεχνικός επισήμανε ότι περιμένει σκληρό αγώνα, ενώ είπε ότι από τη στιγμή που η ομάδα προκρίθηκε στα playoffs και κλείδωσε μια θέση στην τετράδα, ο στόχος της πλέον είναι η πρωτιά. Ακόμα, αναφέρθηκε στον Σλούκα λέγοντας ότι θεωρεί πως θα είναι έτοιμος όταν πρέπει...

Τα σενάρια για τις ομάδες που θα προκριθούν στα playoffs της Euroleague - Τι θέλει ο Ολυμπιακός για την πρωτιά
EUROLEAGUE

17:49 - 05.04.2023

Τα σενάρια για τις ομάδες που θα προκριθούν στα playoffs της Euroleague - Τι θέλει ο Ολυμπιακός για την πρωτιά

Μπαίνοντας στον 33ο γύρο της Euroleague η μάχη για την πρωτιά στην regular season και την πρόκριση μαίνεται. Διαβάστε όλα τα σενάρια για τις ομάδες που διεκδικούν ένα εισιτήριο για τα playoffs και το πώς μπορεί να «κλειδώσει» την πρώτη θέση ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Για τον στόχο της πρωτιάς:

«Από τη στιγμή που έχουμε πετύχει τους προηγούμενους στόχους, η κατάκτηση της πρώτης θέσης είναι πλέον στόχος. Θα θέλαμε να τερματίσουμε πρώτοι. Πρέπει να κάνουμε μια νίκη στα τελευταία δύο παιχνίδια, κάτι που είναι εφικτό. Μπορούμε να το καταφέρουμε».

Για το αν θα είναι αδιάφορος είναι ο Ερυθρός Αστέρας

«Δεν περιμένω τίποτα λιγότερο από ένα δύσκολο παιχνίδι. Η EuroLeague είναι τέτοια διοργάνωση που κανείς δεν είναι χαλαρός και κανείς δεν παίζει χωρίς ενδιαφέρον και κίνητρο. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο ματς. Θα πρέπει να κοπιάσουμε πολύ αν θέλουμε να κερδίσουμε εκεί».

Για το αν είναι ευκαιρία να βρει ρυθμό ο Σλούκας:

«Αυτά τα παιχνίδια με την βαρύτητα, τη σημασία που έχουν, αλλά και την ποιότητα του αντιπάλου δεν είναι παιχνίδια για τέτοιου είδους πειράματα. Το ελληνικό πρωτάθλημα θα μπορούσε να πει κανείς πως ναι, προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Όμως, ο Κώστας θα παίξει τον χρόνο που πρέπει με βάση το σχεδιάγραμμα που έχουμε κάνει όλοι μαζί. Πιστεύω πως σιγά σιγά, επειδή κάνει και καλύτερες προπονήσεις το τελευταίο διάστημα, θα είναι σε καλό επίπεδο όταν πρέπει».