Χωρίς Ουίλμπεκιν και Μπούκερ η Φενέρμπαχτσε στους δύο «τελικούς» της Euroleague

Δημήτρης Ιτούδης

i

© Intime

Χωρίς Ουίλμπεκιν και Μπούκερ η Φενέρμπαχτσε στους δύο «τελικούς» της Euroleague

Γιώργος Γαβριλάκης 14:05 - 05.04.2023 / Ανανεώθηκε: 14:12 - 05.04.2023

H Φενέρμπαχτσε του κόουτς Δημήτρη Ιτούδη δεν θα έχει στη διάθεσή της για τα κρίσιμα ματς με την Αναντολού Εφές και τον Ερυθρό Αστέρα, ούτε τον Σκότι Ουίλμπεκιν, ούτε τον Ντέβιν Μπούκερ.

Η σεζόν στην Euroleague μπαίνει στην πιο κρίσιμη καμπή της (μέχρι την επόμενη) και οι περισσότερες ομάδες παίζουν σε έναν ή δύο αγώνες όλη τους την ύπαρξη. 

Για την Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη οι τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας και τα ματς κόντρα στην Αναντολού Εφές (6/4) και τον Ερυθρό Αστέρα (13/4) θα… αποφασίσουν για την είσοδο της ομάδας του στα play offs. Και σε αυτά τα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια οι Τούρκοι θα παραταχθούν χωρίς τον Σκότι Ουίλμπεκιν και τον Ντέβιν Μπούκερ.

Αναντολού Εφές: Γιατί η πρωταθλήτρια Ευρώπης κινδυνεύει με αποκλεισμό από τα playoffs
EUROLEAGUE

11:31 - 05.04.2023

Αναντολού Εφές: Γιατί η πρωταθλήτρια Ευρώπης κινδυνεύει με αποκλεισμό από τα playoffs

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η Εφές ήταν back to back πρωταθλήτρια Ευρώπης ενώ και στις μεταγραφές είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, ωστόσο η φετινή σεζόν δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελαν ο Αταμάν και οι παίκτες του.

Ο πρώτος ήταν τραυματίας από τα τέλη του προηγούμενου μήνα και θεωρητικά είχε ελπίδες να επιστρέψει. Του έγιναν όμως, νέες εξετάσεις στο τραυματισμένο πόδι του και οι γιατροί αποφάσισαν ότι δεν είναι σε θέση να επιστρέψει άμεσα. Το νέο πρόβλημα αφορά τον Μπούκερ, ο οποίος χτύπησε στο γόνατο, έχει επηρεαστεί ένας σύνδεσμο και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον δύο εβδομάδες

Αυτές οι εξελίξεις δεν είναι καθόλου ευχάριστες για τον Έλληνα τεχνικό που βλέπει την ομάδα του να έχει ένα πλεονέκτημα στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά με ρεκόρ 18-14 δεν αισθάνεται καθόλου άνετα στην έκτη θέση.

Η Παρτιζάν έχει την ίδια επίδοση και βρίσκεται από κάτω λόγω μειονεκτήματος στην ισοβαθμία, ενώ η 8η Μπασκόνια έχει 17-15, όπως και η 9η Ζαλγκίρις.