Δικαίωσε τις θέσεις του Παναθηναϊκού ο Μποντιρόγκα: «Η αντιμετώπιση δεν ήταν ίδια για όλους»

Ντέγιαν Μποντιρόγκα

i

© Sportal.gr

Δικαίωσε τις θέσεις του Παναθηναϊκού ο Μποντιρόγκα: «Η αντιμετώπιση δεν ήταν ίδια για όλους»

Sportal newsroom 17:06 - 22.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:19 - 22.05.2023

Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα αναφέρθηκε στη σχέση της Euroleague με τον Παναθηναϊκό, στο περιθώριο γεύματος με τους δημοσιογράφους, στο Final Four του Κάουνας και ουσιαστικά δικαίωσε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την αντιμετώπιση που είχαν στο παρελθόν οι «πράσινοι».

Η Euroleague παρέθεσε γεύμα σε μερίδα δημοσιογράφων που βρέθηκε στο Final Four του Κάουνας, όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο.

Η μόνη διαφορά σε σχέση με το παρελθόν ήταν πως οικοδεσπότης δεν ήταν ο Τζόρντι Μπερτομέου, αλλά ο πρόεδρος της λίγκας, Ντέγιαν Μποντιρόγκα και ο προσωρινός CEO, Μάρσαλ Γκλίκμαν.

Οι επαφές του Χεζόνια με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και το συμβόλαιο στη Ρεάλ
EUROLEAGUE

15:08 - 22.05.2023

Οι επαφές του Χεζόνια με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και το συμβόλαιο στη Ρεάλ

Ο Μάριο Χεζόνια παραδέχθηκε , στην κάμερα του Sportal, πως βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του εδώ και καιρό - Τα δεδομένα για το μέλλον του

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν οι σχέσεις της Euroleague με τον Παναθηναϊκό έχουν βελτιωθεί, με βάση και όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν, ο Γκλίκμαν είπε μονολεκτικά «ναι», ενώ ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα ήταν πιο αναλυτικός.

«O Παναθηναϊκός και ειδικά η οικογένεια Γιαννακόπουλου έχει δώσει πολλά στην Ευρωλίγκα σχεδόν από την πρώτη στιγμή», ανέφερε ο πρώην σταρ του Τριφυλλιού και προσθεσε: «Από την άλλη πλευρά τα στάνταρ της διοργάνωσης πρέπει να είναι ίδια για όλους. Όλοι πρέπει να είναι ίσοι. Ίσως αυτά τα στάνταρ κάποια στιγμή δεν ήταν τα ίδια για όλους. Μιλάμε με όλους τους συλλόγους και όλοι πρέπει να έχουν την ίδια αντιμετώπιση».