Χωρίς Σλούκα και Λεσόρ κόντρα στο Λαύριο ο Παναθηναϊκός

Κώστας Σλούκας

Χωρίς Σλούκα και Λεσόρ κόντρα στο Λαύριο ο Παναθηναϊκός

Ηλίας Λαλιώτης 12:26 - 23.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:46 - 23.10.2023

Οι Ματίας Λεσόρ και Κώστας Σλούκας θα μείνουν εκτός από το σημερινό παιχνίδι (20:15) του Παναθηναϊκού με το Λαύριο για λόγους ξεκούρασης.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Λαύριο απόψε (20:15) στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική της Basket League, σε έναν αγώνα που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Οι «πράσινοι» έχουν μια καλή ευκαιρία να αφήσουν πίσω τους τις δύο σερί ήττες στην EuroLeague από Φενέρμπαχτσε και Μακάμπι Τελ Αβίβ, να βγάλουν αντίδραση και να ανεβάσουν στροφές εν όψει της αναμέτρησης με την Μπασκόνια την ερχόμενη Παρασκευή (27/10, 21:15). 

Παράλληλα, ο Εργκίν Αταμάν περιμένει από συγκεκριμένους παίκτες να αρχίσουν να δείχνουν στο παρκέ πράγματα για τα οποία αποκτήθηκαν και πάνω στα οποία δουλεύουν όλο αυτό το διάστημα. Ωστόσο, δεν λείπουν για έναν ακόμα αγώνα τα προβλήματα.

Ο Κώστας Σλούκας θα απουσιάζει από την αναμέτρηση με το Λαύριο για λόγους ξεκούρασης, με τους Λούκα Βιλντόζα, Τζέριαν Γκραντ και Δημήτρη Μωραΐτη να μοιράζονται περισσότερο αγωνιστικό χρόνο.

Για τον ίδιο λόγο (ξεκούραση) ο Αταμάν αποφάσισε να αφήσει εκτός εξάδας των ξένων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής και τον Ματίας Λεσόρ. Ο Γάλλος σέντερ έχει τραβήξει το... κουπί μέχρι τώρα στη σεζόν, μιας και ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό. Σε αυτόν τον αγώνα θα έχει την ευκαιρία να πάρει λεπτά συμμετοχής και να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!