Παναθηναϊκός: Ενεργοποιήθηκε ο Γκριγκόνις στην Basket League

Μάριους Γκριγκόνις

i

© Intime

Παναθηναϊκός: Ενεργοποιήθηκε ο Γκριγκόνις στην Basket League

Πάρης Τσελεπίδης • 17:09 - 17.03.2023 / Ανανεώθηκε: 21:11 - 09.03.2024

Ο Μάριους Γκριγκόνις θα παίξει στο ντέρμπι της Κυριακής (19/3) με τον Ολυμπιακό, αλλά και στο υπόλοιπο της σεζόν στην Basket League, καθώς ο Παναθηναϊκός τον «ενεργοποίησε» αντικαθιστόντας τον Άντριου Άντριους!

Με τον Μάριους Γκριγκόνις θα τελειώσει την αγωνιστική περίοδο στην Basket League o Παναθηναϊκός στην κανονική περίοδό της στη θέση του Άντριου Άντριους και απομένει να φανεί αν θα είναι και στους έξι των playoffs.

Ο διεθνής Λιθουανός φόργουορντ πήρε τη θέση που άφησε κενή προ ημερών ο Αμερικανός γκαρντ μετά από την αποχώρησή του και θα αγωνιστεί κανονικά στο υπόλοιπο της κανονικής διάρκειας με τους πράσινους.

Αυτό σημαίνει ότι είναι στην διάθεση του Χρήστου Σερέλη εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής (19/3) με τον Ολυμπιακό, ενώ εκτός ελληνικού ρόστερ θα μείνει ο Αμερικανός γκαρντ Ματ Τόμας.

Δεύτερη σερί νίκη ο Παναθηναϊκός, πέρασε από το «Αστρομπάλ»  - Αγωνία για Πονίτκα ενόψει ντέρμπι
EUROLEAGUE

23:58 - 16.03.2023

Δεύτερη σερί νίκη ο Παναθηναϊκός, πέρασε από το «Αστρομπάλ» - Αγωνία για Πονίτκα ενόψει ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε στο «Αστρομπάλ» της Βιλερμπάν με σκορ 86-82 και έκανε τη δεύτερη συνεχόμενή του νίκη στην Euroleague σε ένα παιχνίδι που αποχώρησε τραυματίας ο Πονίτκα.

Η είσοδος του Γκριγκόνις στην εφτάδα των ξένων του Παναθηναϊκού για την κανονική διάρκεια της Basket League θα πρέπει να σημειωθεί πως έγινε εσπευσμένα μετά τον χθεσινό (16/3) τραυματισμό του Ματέους Πονίτκα στη νίκη επί της Βιλερμπάν στο Αστρομπάλ για την Euroleague. Κι αυτό γιατί μετά το διάστρεμμα που κληρονόμησε θα χάσει το ντέρμπι κόντρα στους ερυθρόλευκους.

Έτσι, οι επτά ξένοι που έχει στη διάθεσή του ο Σερέλης και ο Παναθηναϊκός για τους αγώνες της κανονικής περιόδου της Basket League είναι οι Νέιτ Ουόλτερς, Πάρις Λι, Ντέρικ Ουίλιαμς, Ντουέιν Μπέικον, Ματέους Πονίτκα, Μάριους Γκριγκόνις και Αρτούρας Γκουντάιτις.

Από αυτούς θα πρέπει να κοπεί ακόμη ένας πριν από την έναρξη των playoffs. Το ποιος θα είναι αυτός θα φανεί σε λιγότερο από έναν μήνα. Μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας της Basket League και πριν από το πρώτο παιχνίδι των playoffs.