Επίσημη «πρώτη» στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό - «Παρών» κι ο τραυματίας Μήτογλου (vid+pics)
i

© Vaggelis Stolis

Επίσημη «πρώτη» στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό - «Παρών» κι ο τραυματίας Μήτογλου (vid+pics)

Ηλίας Λαλιώτης 14:15 - 31.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:35 - 31.08.2023

Ο Παναθηναϊκός έκανε την επίσημη πρώτη προπόνηση στο ΟΑΚΑ, με μοναδικούς απόντες τους διεθνείς παίκτες - Αναχωρεί την Παρασκευή (1/9) για Σλοβενία

Το πρωί της Πέμπτης (31/8) πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ η επίσημη πρώτη του Παναθηναϊκού

Απουσίαζαν οι διεθνείς (Παπαπέτρου, Μωραϊτης, Ερνανγκόμεθ, Λεσόρ), ενώ εκτός προπονήσεων παραμένει και ο Ντίνος Μήτογλου που έχει υποστεί κάταγμα στην πρώτη φάλαγγα του μικρού δακτύλου του αριστερού του χεριού. 

Το πρωί της Παρασκευής (1/9) θα γίνει προπόνηση και κατόπιν αναχώρηση για Σλοβενία.

Ο Εργκίν Αταμάν και οι παίκτες του (με εξαίρεση τους Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ματίας Λεσόρ, Ιωάννη Παπαπέτρου και Δημήτρη Μωραΐτη που έχουν υποχρεώσεις στο Μουντομπάσκετ) πιάνουν δουλειά για να βρουν χημεία και να δημιουργήσουν το σύνολο που θα διεκδικήσει την επίτευξη των μεγάλων στόχων που υπάρχουν για τη νέα σεζόν.

Ο Τούρκος προπονητής σε πρόσφατες δηλώσεις του τόνισε πως το ρόστερ προς το παρόν είναι ολοκληρωμένο, ωστόσο ανάλογα με την εικόνα που θα έχει από τα φιλικά παιχνίδια, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μιας ακόμα προσθήκης από την αγορά του NBA.

Μήνυμα Αταμάν σε Ολυμπιακό: «Είμαι πλέον εδώ, δεν θα είναι εύκολο - Δικές μου επιλογές όλοι οι παίκτες»
EUROLEAGUE

19:35 - 29.08.2023

Μήνυμα Αταμάν σε Ολυμπιακό: «Είμαι πλέον εδώ, δεν θα είναι εύκολο - Δικές μου επιλογές όλοι οι παίκτες»

O Εργκίν Αταμάν έστειλε μήνυμα για την επιστροφή του Παναθηναϊκού σε Ελλάδα και Ευρώπη και αναφέρθηκε στη πιθανότητα περαιτέρω ενίσχυσης αν κριθεί απαραίτητο μετά τα φιλικά προετοιμασίας.

Το δεδομένο είναι πως το ρόστερ δηλώθηκε στην EuroLeague (μπορεί φυσικά να αλλάξει οποιαδήποτε στιγμή για προσθήκη ή αφαίρεση κάποιου παίκτη) κι έγιναν γνωστά και τα νούμερα που θα έχουν στη φανέλα τους νέοι και παλιοί.