Οι παίκτες του Παναθηναϊκού με τις νέες εμφανίσεις - Εξαντλήθηκε η πράσινη φανέλα, προς sold out και η λευκή (pics)

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού με τις νέες εμφανίσεις - Εξαντλήθηκε η πράσινη φανέλα, προς sold out και η λευκή (pics)

Ηλίας Λαλιώτης 15:02 - 19.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:06 - 19.09.2023
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δημοσιοποίησε τις φωτογραφίες των παικτών του Παναθηναϊκού με τις νέες εμφανίσεις - Εξαντλήθηκε μέσα σε λίγες ώρες η πρώτη παρτίδα της πράσινης φανέλας

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τη νέα εμβληματική του εμφάνιση στο μουσείο της Ακρόπολης το απόγευμα της Δευτέρας (18/9), με τον ιερό βράχο και σύμβολο της Αθήνας να δεσπόζει στο μπροστινό μέρος.

Το μεσημέρι της Τρίτης (19/9) η «πράσινη» ΚΑΕ δημοσίευσε στα social media και τη φωτογράφιση των παικτών της ομάδας με τις νέες εμφανίσεις και φόντο το ιστορικό μνημείο του Παρθενώνα.

Οι νέες εμφανίσεις έχουν εντυπωσιάσει τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και είναι χαρακτηριστικό πως η πρώτη παρτίδα της πράσινης φανέλας, που διατίθεται διαδικτυακά μαζί με τα υπόλοιπα προϊόντα της ΚΑΕ, εξαντλήθηκε!

Μέσα στις επόμενες μέρες θα κυκλοφορήσει φυσικά και νέα παρτίδα για όσους φίλους του Παναθηναϊκού δεν την πρόλαβαν, ενώ μεγάλη είναι η ζήτηση και για τη λευκή, καθώς αυτή την ώρα απομένουν πολύ λίγα κομμάτια σε ένα συγκεκριμένο μέγεθος (εξαντλήθηκαν τα υπόλοιπα μεγέθη).

Χουάντσο: «Τεράστια υπόθεση να δίνουμε κάθε μάχη με την Ακρόπολη στο στήθος μας»

Από την πλευρά του, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μιλώντας στο περιθώριο της εκδήλωσης αναφέρθηκε στη νέα φανέλα, αλλά και στον τρόπο που θα προσπαθήσει ο Παναθηναϊκός να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που υπάρχουν για τη νέα σεζόν:

«Αποτελεί έμπνευση! Θα δίνουμε κάθε μάχη με την Ακρόπολη στο στήθος μας. Είναι τεράστια υπόθεση» ανέφερε αρχικά για τη φανέλα και πρόσθεσε:

«Θα δουλέψουμε σκληρά για να ανταποκριθούμε σε αυτές τις προσδοκίες. Αλλά το θέλουμε. Έχουμε αρχίσει να δουλεύουμε, θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι και νιώθω πως όλα θα πάνε καλά. Πάμε παιχνίδι-παιχνίδι, αλλά έχουμε υψηλούς στόχους. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, θα παίξουμε μαζί και θα δουλέψουμε για να τους πετύχουμε».

Tags: