Παναθηναϊκός: Καθαρές οι εξετάσεις του Τόμας
i

© Intime

Παναθηναϊκός: Καθαρές οι εξετάσεις του Τόμας

Sportal newsroom 23:37 - 13.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:28 - 14.02.2023

Ο Ματ Τόμας δέχθηκε ένα χτύπημα στο κεφάλι στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Προμηθέα, όμως τελικά όπως αποδείχθηκε δεν έχει κάτι σοβαρό.

«Καθαρές» ήταν οι εξετάσεις του Ματ Τόμας, ο οποίος «καρδιοχτύπησε» τους ανθρώπου του Παναθηναϊκού στον αγώνα με τον Προμηθέα, αφού δέχθηκε μια αγκωνιά στο κεφάλι και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. 

Ο Δημήτρης Αγραβάνης στο Sportal: «Έκανα λάθη, είπα υπερβολές, δεν μπορώ να αναγκάσω κανέναν να με αγαπήσει» (vid)
EUROLEAGUE

19:01 - 08.02.2023

Ο Δημήτρης Αγραβάνης στο Sportal: «Έκανα λάθη, είπα υπερβολές, δεν μπορώ να αναγκάσω κανέναν να με αγαπήσει» (vid)

Για πρώτη φορά από τη μέρα που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Αγραβάνης ανοίγει την ψυχή του και μιλάει αποκλειστικά στο Sportal και στον Βασίλη Μοιρώτσο. «Έκανα λάθη, είμαι αυθόρμητος, θα βγάλω όλο μου το πάθος στον Παναθηναϊκό».

Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη απέναντι στην ομάδα της Πάτρας και πλέον στρέφει την προσοχή του στο Final 8 του Κυπέλλου. Στην Κρήτη, όπου και θα διεξαχθεί η διοργάνωση από τις 16 έως τις 19 Φεβρουαρίου, ο Ντέγιαν Ράντονιτς θέλει όλους του τους παίκτες, αφού κρίνεται ένας από τους στόχους του Παναθηναϊκού για τη σεζόν. 

Για τον λόγο αυτόν, από το ρόστερ δεν περισσεύει κανείς. Ήταν λογικό λοιπόν ο τραυματισμός του Ματ Τόμας να ανησυχήσει το τεχνικό επιτελείο που στον Αμερικάνο βλέπουν τον παίκτη που θα δώσει επιθετικές βοήθειες στον Μπέικον και θα πάει την ομάδα ένα βήμα παραπέρα.