Ράντονιτς: «Σημαντική η επιστροφή του Πονίτκα, την Τετάρτη ξεκάθαρη εικόνα για τους τραυματίες»
i

© Intime

Ράντονιτς: «Σημαντική η επιστροφή του Πονίτκα, την Τετάρτη ξεκάθαρη εικόνα για τους τραυματίες»

Sportal newsroom 22:27 - 13.02.2023

Ικανοποιημένος ήταν το Ντέγιαν Ράντονιτς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού με τον Προμηθέα Πάτρας.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μετά τη λήξη του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Προμηθέα για την 16η αγωνιστική της Basket League, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νίκη των παικτών του.

Ο κόουτς των πράσινων έκανε ειδική μνεία στον Πονίτκα, τονίζοντας ότι η επιστροφή του είναι σημαντική για την ομάδα του ενώ αναφέρθηκε και στους τραυματίες του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά:

«Παίξαμε σήμερα με τον Προμηθέα και δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, αλλά στο τέλος για εμάς ήταν σημαντικό να κερδίσουμε. Επίσης είναι σημαντική και η επιστροφή του Πονίτκα ύστερα από κάποιες εβδομάδες. Και είναι σημαντικό για εμάς. Θα δούμε ποια είναι η κατάσταση και με τους άλλους παίκτες. Αύριο είναι μια νέα μέρα και μια νέα προπόνηση και την Τετάρτη θα έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα».

Για την επιστροφή του Νέιτ Γουολτερς, είπε: «Αυτή την στιγμή το να μιλήσουμε για τον Νέιτ δεν είναι σωστό και αυτό διότι έχουμε κάποιες ημέρες ακόμα να προπονηθούμε. Ελπίζουμε να είναι μαζί μας τις επόμενες ημέρες. Είδαμε και τι έγινε με τη Βαλένθια. Το πρωί μάθαμε ότι ήταν εκτός ο Παπαγιάννης, ενώ και 3 ώρες πριν το ματς έλαβα την πληροφορία ότι δεν θα παίξει ο Γουόλτερς. Ελπίζω όπως είπα την Τετάρτη να έχουμε καλύτερη εικόνα για τα πάντα».