Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ ο Νίκος Παππάς - Έμφαση στο τακτικό κομμάτι

Νίκος Παππάς

i

Νίκος Παππάς/ ©Intime

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ ο Νίκος Παππάς - Έμφαση στο τακτικό κομμάτι

Ηλίας Λαλιώτης 18:57 - 20.04.2023

Ο Νίκος Παππάς αποχώρησε από την προπόνηση του Παναθηναϊκού και υπάρχουν φόβοι για θλάση, ενώ ο Χρήστος Σερέλης προσπαθεί να προσθέσει πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας του.

Με ένα απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία που κάνει ο Παναθηναϊκός για την έναρξη των playoffs της Basket League και την πρώτη αναμέτρηση με τον Κολοσσό στο ΟΑΚΑ (22/4, 19:15)

Ο Νίκος Παππάς αποχώρησε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης (20/4), λόγω ενός τραβήγματος στον δικέφαλο του αριστερού του ποδιού. Υπάρχουν φόβοι για θλάση, αλλά θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του.

Από το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού απουσιάζαν οι Νεοκλής Αβδάλας και Αλέξανδρος Σαμοντούροβ, λόγω υποχρεώσεων με την εφηβική ομάδα, με τα νέα να είναι καθησυχαστικά για τον δεύτερο, μετά τον τρομακτικό του τραυματισμό στο παιχνίδι της Τετάρτης. Οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάποιο σοβαρό πρόβλημα, ωστόσο είναι πιθανό να προφυλαχθεί από τα υπόλοιπα παιχνίδια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων.

Ο Χρήστος Σερέλης τις τελευταίες μέρες είχε την ευχέρεια να εκμεταλλευτεί την απουσία αγωνιστικών υποχρεώσεων και να δουλέψει αρκετά πράγματα στο τακτικό κομμάτι των «πράσινων». Όχι μόνο ενόψει των αγώνων με τον Κολοσσό, αλλά ακόμα περισσότερο αυτών που θα ακολουθήσουν. Και κυρίως για τους τελικούς με τον Ολυμπιακό, εφόσον οι δύο ομάδες φτάσουν εκεί.

Ο Έλληνας κόουτς επιχειρεί να προσθέσει πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας του, κυρίως στην επίθεση, βρίσκοντας τρόπους να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ και να λύσει το πρόβλημα της δημιουργίας. Ειδικά από τη στιγμή που επέλεξε να αφήσει τον Νέιτ Ουόλτερς εκτός τελικής εξάδας ξένων.