Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκάλυψε το νέο όνομα του ΟΑΚΑ

ΟΑΚΑ

i

© Intime

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποκάλυψε το νέο όνομα του ΟΑΚΑ

Ηλίας Λαλιώτης 14:09 - 06.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:20 - 06.05.2023

Το ΟΑΚΑ θα περάσει στα χέρια του Παναθηναϊκού και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε πως το νέο όνομα θα είναι «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, αναμένεται να πέσουν και τυπικά οι υπογραφές στη σύμβαση παραχώρησης του ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό. Από την 1η Ιουλίου το κλειστό θα περάσει και τυπικά στα χέρια του Τριφυλλιού για να το αξιοποιήσει και να το... μεταμορφώσει σταδιακά. Άλλωστε μέσα στα επόμενα χρόνια θα γίνουν επενδύσεις εκατομμυρίων, όπως έχουμε εξηγήσει ήδη αναλυτικά.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ρωτήθηκε σε live που έκανε στο Instagram για την ονομασία που θα πάρουν οι εγκαταστάσεις και ο διοικητικός ηγέτης των «πράσινων» δεν άφησε πολλά περιθώρια.

«Το όνομα μπορεί να είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από "Παύλος Γιαννακόπουλος"; Σέβομαι τον Νίκο Γκάλη απεριόριστα αλλά έχει τιμηθεί. Έχει δέκα γήπεδα στο όνομά του. Το ΟΑΚΑ δεν είναι "Νίκος Γκάλης", είναι "Παύλος Γιαννακόπουλος"», τόνισε.

Αυτή, λοιπόν θα είναι μία από τις πολλές αλλαγές που θα γίνουν. Ωστόσο, οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα φέρει και το όνομα κάποιου χορηγού, ταυτόχρονα. Όπως συμβαίνει και σε άλλα γήπεδα της χώρας και του εξωτερικού. Κάτι που θα ξεκαθαρίσει το επόμενο διάστημα.