Γκάι στο Sportal: «Μεγάλη νίκη, τη χρειαζόμασταν»

Γκάι στο Sportal: «Μεγάλη νίκη, τη χρειαζόμασταν»

Χρήστος Τσάλτας 23:37 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 23:46 - 30.10.2023

Ο Κάιλ Γκάι έκανε πολύ δουλειά στην περιφέρεια στη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού και μιλώντας στο Sportal από τα αποδυτήρια του ΣΕΦ, αποθέωσε τον Ντίνο Μήτογλου

Σπουδαία δουλειά έκανε στην περιφέρεια για τον Παναθηναϊκό ο Κάιλ Γκάι, συμβάλλοντας και επιθετικά στη νίκη της ομάδας του στο «αιώνιο» ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος. Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στην κάμερα του Sportal, από τα αποδυτήρια του ΣΕΦ και έπλεξε το εγκώμιο του Ντίνου Μήτογλου, ενώ εξήγησε πόσο σημαντική ήταν η νίκη για την ομάδα του.

«Ήταν μια μεγάλη νίκη εκτός έδρας, την χρειαζόμασταν» ήταν το πρώτο σχόλιο του Αμερικανού γκαρντ του «τριφυλλιού».

«Ο Ντίνος (Μήτογλου) έκανε πολύ καλό παιχνίδι, θέλαμε να προστατεύσουμε τη μπάλα γιατί ξέραμε πόσο σημαντικό είναι αυτό με έναν τέτοιο αντίπαλο. Τα καταφέραμε και πήραμε τη νίκη» συνέχισε ο άσος του Παναθηναϊκού.

Και συνέχισε: «Μας έδωσαν κίνητρο οι ήττες στο Σούπερ Καπ και την Euroleague. Μας αρέσει να παίζουμε σε ένα τέτοιο θορυβώδες γήπεδο όπως το ΣΕΦ. Ήταν μια πάρα πολύ μεγάλη νίκη για εμάς».

Όσον αφορά την παρουσία του Ντίνου Μήτογλου, υπογράμμισε: «Είναι δυναμικός παίκτης και πολύ σκληρός, μας δίνει ώθηση με το παιχνίδι του. Μας βοήθησε όσο αγωνίστηκε και ήταν σημαντική η συνεισφορά του».

Τέλος, για την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα που ακολουθεί ο Κάιλ Γκάι, επισήμανε: «Η Μπαρτσελόνα έχει ομοιότητες με τον Ολυμπιακό, είναι μια καλοκουρδισμένη μηχανή και πρέπει να κρατήσουμε τα στοιχεία τα σημερινά ώστε να πάρουμε κι εκεί τη νίκη».