Σερέλης στο Sportal: «Δεν αφήσαμε τον Ολυμπιακό να κάνει το παιχνίδι του - Ο Μήτογλου είναι παράδειγμα για όλους»

Σερέλης στο Sportal: «Δεν αφήσαμε τον Ολυμπιακό να κάνει το παιχνίδι του - Ο Μήτογλου είναι παράδειγμα για όλους»

Χρήστος Τσάλτας 23:11 - 30.10.2023 / Ανανεώθηκε: 23:22 - 30.10.2023

Ο Χρήστος Σερέλης τόνισε στην κάμερα του Sportal ότι η άμυνα του Παναθηναϊκού έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός έφυγε νικητής από το ΣΕΦ για την τέταρτη αγωνιστική της Basket League. Το τριφύλλι επιβλήθηκε με 54-66 του Ολυμπιακού στο φαληρικό γήπεδο σε ένα ματς που έκανε εκπληκτική εμφάνιση ο Ντίνος Μήτογλου.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Χρήστος Σερέλης μίλησε στην κάμερα του Sportal. Ο συνεργάτης του Εργκίν Αταμάν σημείωσε ότι η άμυνα του τριφυλλιού έπαιξε ρόλο στην εξέλιξη του ντέρμπι. Ο Έλληνας προπονητής αποθέωσε τον Ντίνο Μήτογλου.

«Είναι εύκολο να λες μετά από μία νίκη ότι βγήκε το πλάνο. Δεν αφήσαμε τον Ολυμπιακό να κάνει αιφνιδιασμούς και να έχει κυκλοφορία της μπάλας. Ο Ολυμπιακός αν βρει καλή κυκλοφορία και βάλει τα τρίποντα μπορεί να τελειώσει εύκολα τα παιχνίδια. Η άμυνα ήταν αυτή που έπρεπε σε επίπεδο σκληράδας. Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να αγωνιζόμαστε δεν πρέπει να αποπροσανατολιστούμε. Είναι το πρώτο τέτοιο ματς που ματσάραμε σε επίπεδο ενέργειας.

Ο Ολυμπιακός έχει καλούς παίκτες που κάνουν καλό ματς μέσα από την καλή κυκλοφορία. Δεν εστιάσαμε σε έναν παίκτη. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που παίζει καταπληκτικά όταν βρει ρυθμό», σημείωσε αρχικά ο Χρήστος Σερέλης.

Ο Έλληνας προπονητής αποθέωσε τον Ντίνο Μήτογλου: «Ο Ντίνος ήταν μία πολύ καλή μεταγραφή για εμάς. Το περιμέναμε. Το αξίζει αυτό που του συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Είναι ένα παράδειγμα για τους υπόλοιπους».

Για το τι κρατάει ο Παναθηναϊκός από το ματς στο ΣΕΦ, ο Χρήστος Σερέλης σημείωσε: «Θα ξεκινήσουμε με κάποιες αντιδράσεις στην άμυνα. Αυτό πρέπει να είναι μενταλιτέ της ομάδας. Όταν έρχονται τέτοιες νίκες μπορούν πολλοί να παραδεχθούν πιο εύκολα τα λάθη τους. Δεν έχουμε χρόνο γιατί ακολουθεί το ματς στη Βαρκελώνη.

«Ο Κώστας είναι επαγγελματίας. Ήξερε τι θα αντιμετωπίσει. Ήταν καθοριστικός στο τέλος με κάποια ριμπάουντ. Ξέρει κι ο ίδιος ότι δεν έκανε το καλύτερο παιχνίδι του», σημείωσε ο Χρήστος Σερέλης για την εμφάνιση του Κώστα Σλούκα.

Sportal Monday Live: Άτλας στο ΣΕΦ ο Μήτογλου, νίκη - δήλωση της ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ